LG Monitorok, 68 cm, Full HD, 27MP68HM

LED monitor, IPS kijelző, villódzásmentes

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

59 900 Ft‎ (bruttó)

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Képátló69cm (27")
Képátló kategória69cm (27") - 81cm (32")
HD felbontásFull HD
Felbontás1920 x 1080 pixel
Képarány16:9
3DNem
TípusLED monitor
HDMIVan
Fejhallgató csatlakozóVan
Szélesség61,4 cm
Magasság45,7 cm
Mélység20,5 cm
Súly5 kg
Energiafogyasztás bekapcsolva31W
PaneltípusIPS
Válaszidő (GTG)5 ms
D-SubVan
Beépített hangszóróIgen
Olvasó módIgen
Fényerő250 cd/m2
Osztott képernyő 2.0Igen
Villódzásmentes képIgen

Egyéb infó

IPS kijelző 

Az LG 27MP68HM monitora lenyűgöző képminőséget nyújt, garantálja a képek tökéletesen tiszta megjelenítését és a ragyogó színeket, bármilyen szögből nézve. A monitorokat színkalibrációs tesztnek vetjük alá mielőtt vásárlóinkhoz kerülnének, így az LG 27MP68HM IPS monitorok pontos színmegjelenítéssel fokozzák az Ön nézői élményét. 

NEW CINEMA Screen formatervezés 

A NEW CINEMA Screen formatervezés ellenállhatatlanul megragadja a figyelmet, mind a mutatott kép, mint az elegáns design által. Ezek az LG 27MP68HM-P monitorok stílusuknak köszönhetően saját esztétikai értékkel rendelkeznek. 

4-Screen Split 

A 4-Screen Split funkció növeli a hatékonyságot a képernyőn megjelenített ablakok kezelésének egyszerűsítésével. Egyetlen mozdulatába kerül átméretezni egy ablakot, a többi automatikusan úgy változik, hogy kitöltse a rendelkezésre álló helyet. 2-4 ablak megjelenítésére képes 8 különböző képarány mellett, anélkül hogy a képernyő zsúfolttá válna. 

Color Cloning színmásoló alkalmazás 

A párhuzamosan végzett feladatokra alkalmas munkakörnyezet megteremtése könnyen megoldható több monitor használatával. A Color Cloning applikáció segít, hogy összehangolhassa a a színeket és a fényerőt két azonos számítógéphez csatlakozó LG monitor között. 

Color Wizard - Színvarázsló 

A Color Wizard (Színvarázsló) funkció segít a színtévesztőknek, hogy a kép egyetlen fontos részlete se maradhasson előttük észrevétlen. Ezt a színmódosító algoritmus teszi lehetővé, a megfelelő tartományban lévő színek kiemelésével. 

Flicker Safe - villódzásmentes kép 

A villódzás mértékének szinte nullára csökkentésével az LG Flicker Safe technológiája kíméli szemeit, így az IPS monitorral végzett munka vagy a szórakozás addig tart, ameddig csak szeretné. 

Reader Mode - olvasó üzemmód 

A Reader Mode funkció a LED háttérvilágítás kártékony kék fényének csökkentésével optimális feltételeket teremt az olvasáshoz. Kényelmesen olvashat a képernyőn, ameddig csak a kedve tartja. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: