LG Monitorok, LED, 61 cm, Full HD, 4-Screen Split, 24MP58VQ

LG Monitorok, 61 cm, Full HD, 4-Screen Split, LED, 24MP58VQ

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

24 900 Ft‎ (bruttó)


Adatlap

Képátló61cm (24")
Képátló kategória59cm (23") - 66cm (26")
HD felbontásFull HD
Felbontás1920 x 1080 pixel
Képarány16:9
Smart TVNem
TípusLED monitor
HDMIVan
Szélesség55,1 cm
Magasság41,9 cm
Mélység18,7 cm
Válaszidő (GTG)5 ms
D-SubVan
Beépített hangszóróNem
Fényerő250 cd/m2

Egyéb infó

IPS kijelző 

Az LG 24MP58VQ-P IPS monitora lenyűgöző képminőséget nyújt, garantálja a képek tökéletesen tiszta megjelenítését és a ragyogó színeket, bármilyen szögből nézve. Az LG IPS monitorok pontos színmegjelenítéssel fokozzák az Ön nézői élményét. 

4-Screen Split 

A 4-Screen Split funkció növeli a hatékonyságot a képernyőn megjelenített ablakok kezelésének egyszerűsítésével. Egyetlen mozdulatába kerül átméretezni egy ablakot, a többi automatikusan úgy változik, hogy kitöltse a rendelkezésre álló helyet. 2-4 ablak megjelenítésére képes 8 különböző képarány mellett, anélkül hogy a képernyő zsúfolttá válna. 

Color Cloning színmásoló alkalmazás 

A párhuzamosan végzett feladatokra alkalmas munkakörnyezet megteremtése könnyen megoldható több monitor használatával. A Color Cloning applikáció segít, hogy összehangolhassa a a színeket és a fényerőt két azonos számítógéphez csatlakozó LG monitor között. 

Color Wizard - Színvarázsló 

A Color Wizard (Színvarázsló) funkció segít a színtévesztőknek, hogy a kép egyetlen fontos részlete se maradhasson előttük észrevétlen. Ezt a színmódosító algoritmus teszi lehetővé, a megfelelő tartományban lévő színek kiemelésével. 

Flicker Safe - villódzásmentes kép 

A villódzás mértékének szinte nullára csökkentésével az LG 24MP58VQ-P Flicker Safe technológiája kíméli szemeit, így az IPS monitorral végzett munka vagy a szórakozás addig tart, ameddig csak szeretné. 

Reader Mode - olvasó üzemmód 

A Reader Mode funkció a LED háttérvilágítás kártékony kék fényének csökkentésével optimális feltételeket teremt az olvasáshoz. Kényelmesen olvashat a képernyőn, ameddig csak a kedve tartja. 

21 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: