LG Monitorok, 29 inch, 21:9, 29UB67-B

UltraWide képernyő képernyőfelosztás funkció

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

54 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Képátló74cm (29")
Képátló kategória69cm (27") - 81cm (32")
TV képernyő típusaLED
Felbontás2560 x 1080 pixel
Képarány21:9
HDMIVan
USBVan
Válaszidő (GTG)5 ms
Beépített hangszóróIgen
Fényerő300 cd/m2
Képernyőfrissítés60 Hz

Egyéb infó

Hely minden alkalmazásnak, görgetés és váltogatás nélkül 

A 29"-es képátlójú 21:9 UltraWide képernyő egymagában elégséges teret biztosít több alkalmazás párhuzamos futtatására, a munkaablakok átfedése nélkül. Így jelentősen meggyorsítja a feladatok elvégzését, hogy munkáját maximális hatékonysággal végezhesse. Mi több, a 4-Split Screen funkció 29"-es kijelzőn történő használata még hatékonyabb. A 4-Screen Split funkcióval a képernyő kényelmesen bontható 2-4 alképernyőre, amelyek mérete személyre szabható. 

Multitasking egy magasabb szinten, a megnövelt képernyőn 

29UB67 Dual Controller funkciója egyszerűvé és problémamentessé teszi két eszköz egyetlen billentyűzettel vagy egérrel való kezelését, a Dual Link-up mód használata során. Így könnyebben osztható meg például egy MS Office dokumentum, kép vagy egyéb fájl, egyszerű másolással és beillesztéssel két eszköz között, a Dual Controller és Dual Link-up segítségével, ezáltal lényegesen hatékonyabb környezetet teremtve a párhuzamos feladatok elvégzéséhez. 

Optimális munkakörnyezet, alakítható dizájnnal 

29UB67 21:9 UltraWide monitor ergonomikus formatervezése és funkciói révén kényelmesebb munkakörülményeket biztosít az irodai környezetben dolgozók számára. 

Teremtse meg az ideális irodát 

29UB67 segít a kényelmesebb irodai körülmények megteremésében a TUV-GS és a VESA szabványoknak is megfelelő specifikációival. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: