LG Monitorok, 27MB85R-B

Tökéletes fotós és grafikai munkákhoz 

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

59 900 Ft‎ (bruttó)


109 900 Ft‎ (bruttó)

-45%

1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Képátló69cm (27")
Képátló kategória69cm (27") - 81cm (32")
Felbontás2560 x 1440 pixel
3DNem
TípusLED monitor
HDMIVan
USBVan
Súly6,7 kg
Energiafogyasztás bekapcsolva50W
Válaszidő (GTG)5 ms
Beépített hangszóróNem
Olvasó módIgen
Fényerő350 cd/m2
Villódzásmentes képIgen

Egyéb infó

Total Color Management 

A ColorPrime hardveres kalibrálhatósággal és True Color Pro szoftverrel rendelkezik, hogy a színbeállítások közvetlenül a felhasználó által megszabott értékekhez legyenek igazíthatók egy külső kalibrátorral. A monitorok kalibrálását a gyártás során tesztekkel ellenőrzik a garantált színhelyesség érdekében. A digitális fotósok és tervezőgrafikusok végre anélkül merülhetnek el a színek használatában, hogy aggódniuk kellene a színek romlása vagy torzulása miatt. 
* A hardveres kalibráció nem kötelező, opcionális lehetőség 
* A 2560x1440-es felbontás beállításához konfigurálja az egyéni beállításokat a videókártya vezérlőjén vagy telepítse a videókártya meghajtóprogramjának legújabb verzióját 
* A 2560x1440 felbontáshoz DVI-D Dual kábelre van szükség. 

Ergonomikus design 

A ColorPrime kijelző állványa lehetőséget biztosít a fotósnak vagy tervezőnek a képernyő elforgatásához akár álló helyzetbe is, a rendelkezésre álló munkafelület jobb kihasználására. 

Flicker-Safe a TUV minősítésével, a szem kímélésére 

A ColorPrime egy új szintet képvisel a nézői élményben, köszönhetően a 2560x1440-es (WQHD) felbontásnak, amely közel 1,7-szer annyi pixelt jelent, mint a Full HD, és közel 4-szer annyit, mint a HD, a kiváló IPS képminőségével. Ezen felül azok számára, akiknek hosszú órákon keresztül kell a monitort figyelniük, mint például a digitális fotózással vagy tervezőgrafikával foglalkozók, az LG új Flicker-Safe technológiája gondoskodik a szemeket fárasztó villódzás szinte tökéletes megszüntetéséről. 

Reader Mode 

A gyorsbillentyű egyszerű megnyomásával a ColorPrime Reader Mode-ba (Olvasó módba) vált, amely minimálisra csökkenti a káros kék fény mennyiségét, és lágyabb árnyalatúra módosítja a színeket, egy hagyományos könyv olvasásához hasonló élményt nyújtva. Az olvasás vagy a szerkesztés többet nem fogja fárasztani szemeit. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: