LG Monitorok, 24M47VQ-P

LG LED monitor 24M47VQ, olvasó mód, villódzásmentes kép

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

29 900 Ft‎ (bruttó)

Adatlap

Képátló61cm (24")
Képátló kategória59cm (23") - 66cm (26")
TV képernyő típusaLED
Felbontás1920 x 1080 pixel
Képarány16:9
TípusLED monitor
HDMIVan
Fejhallgató csatlakozóVan
Szélesség55,7 cm
Magasság43,8 cm
Mélység19,7 cm
Energiafogyasztás bekapcsolva28W
Válaszidő (GTG)2 ms
D-SubVan
Beépített hangszóróNem
Fényerő250 cd/m2

Egyéb infó

LG Monitorok, 24M47VQ-P

4-Screen Split 

A 4-Screen Split funkció növeli a hatékonyságot a képernyőn megjelenített ablakok kezelésének egyszerűsítésével. Egyetlen mozdulatába kerül átméretezni egy ablakot, a többi automatikusan úgy változik, hogy kitöltse a rendelkezésre álló helyet. 2-4 ablak megjelenítésére képes 8 különböző képarány mellett, anélkül hogy a képernyő zsúfolttá válna.

Reader Mode - olvasó üzemmód 

A Reader Mode funkció a LED háttérvilágítás kártékony kék fényének csökkentésével optimális feltételeket teremt az olvasáshoz. Kényelmesen olvashat a képernyőn, ameddig csak a kedve tartja

Flicker Safe - villódzásmentes kép 

A villódzás mértékének szinte nullára csökkentésével az LG Flicker Safe technológiája kíméli szemeit, így a monitorral végzett munka vagy a szórakozás addig tart, ameddig csak szeretné.

Color Wizard - Színvarázsló 

A Color Wizard (Színvarázsló) funkció segít a színtévesztőknek, hogy a kép egyetlen fontos részlete se maradhasson előttük észrevétlen. Ezt a színmódosító algoritmus teszi lehetővé, a megfelelő tartományban lévő színek kiemelésével.

Smart Energy Saving 

Az LG Smart Energy Saving technológiájának továbbfejlesztésével most még több energiát takaríthat meg,a LED háttérvilágítás előnyein túl is.

23 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: