Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LS32DM801UU SAMSUNG M8 SMART Monitor

SAMSUNG
151.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.
Készlet állapot: Elérhető

MON240821002B

Nem értékelt
151.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Smart TV alkalmazások

Szeretné a lehető legjobban kihasználni a korlátozott helyet, vagy egyszerűen csak egy második TV-képernyőt szeretne? A Smart Monitor a legjobb választás. Streamelje az OTT tartalmat közvetlenül a monitorra, vagy csatlakoztassa a Samsung TV Plus-hoz, hogy élő TV-csatornákat vagy igény szerinti tartalmat nézhessen ingyen.

*A funkciók, szolgáltatások és alkalmazások elérhetősége országonként és régiónként eltérő lehet. *Előfordulhat, hogy a Samsung TV Plus és az Universal Guide egyes régiókban nem érhető el. *Egyes funkciók külön előfizetést igényelhetnek. *A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat. *A Smart Monitorhoz nem tartozik TV tuner, amely nem szükséges a streaming alkalmazásokhoz. * Internet kapcsolat szükséges. *A távirányító specifikációi országonként, régiónként és modellenként eltérőek. *A billentyűzet és az egér kompatibilitása alkalmazásonként eltérő. *Samsung fiók szükséges az intelligens funkciók teljes skálájának eléréséhez, mint például a hálózati szolgáltatások, alkalmazások (beleértve a játékokat és a streaming szolgáltatásokat) és a Smart Home funkciót. Ha nem jelentkezik be, a funkcionalitás a külső eszközökre korlátozódik, pl. HDMI-n keresztül. A https://account.samsung.com oldalon ingyenes Samsung-fiókot hozhat létre (bizonyos feltételek vonatkoznak rá).

Frissítse OTT-tartalmát mesterséges intelligencia segítségével

4K AI felskálázás

Használja ki a 4K-s kijelzőben rejlő teljes potenciált, ha tartalmat közvetlenül a monitorra streamel. Az NQM AI processzorral működő mesterséges intelligencia felskálázása az alacsony felbontású tartalmat csaknem 4K minőségű tartalommá alakítja, hogy a szórakozás kivételes pillanatokká változzon.

*A megtekintési élmény a tartalom típusától és formátumától függően változhat. * Előfordulhat, hogy a felskálázás nem elérhető PC-kapcsolattal és játékmóddal. * A megjelenített képek illusztrációk.

Egy egér és billentyűzet több eszközhöz

Többszörös vezérlési technológia

Maximalizálja többfeladatos képességeit azáltal, hogy több eszközt könnyedén vezérelhet egyetlen egérrel és billentyűzettel. Növelje hatékonyságát Smart Monitor, Galaxy Tab és Galaxy mobileszközének egyetlen vezérlőállomásával.

* Minden eszközt ugyanahhoz a Samsung-fiókhoz kell regisztrálni, és ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz kell csatlakoztatni. * A többfunkciós vezérléshez One UI 5.1-re vagy újabbra frissített Galaxy telefonokra vagy táblagépekre, valamint a 2021-ben vagy későbbiekben piacra dobott Galaxy Book sorozatra van szükség. Samsung v1.5 (Intel) vagy v3.3 (ARM) beállításokkal. * Előfordulhat, hogy egyes funkciók (például a másolás-beillesztés vagy a húzás-húzás) nem érhetők el bizonyos eszközmodelleknél vagy alkalmazásoknál. *A funkciók elérhetősége régiónként változhat (például a Kínai Népköztársaságban nem érhető el). * A képernyőn megjelenő képek illusztrációs célokat szolgálnak. * Egy májusi frissítés után elérhető lesz a Multi Control csatlakoztathatóság Galaxy táblagéppel vagy Galaxy Book nélküli laptoppal.

Ne hagyja ki kedvenc műsorai egyetlen részletét sem

4K és HDR 10+

Magasztos pontosságú képek. Az UHD felbontás minden grafikus elem kivételes megjelenítését kínálja. A HDR 10+ világosabbá teszi a csúcsfényeket és elsötétíti az árnyékokat anélkül, hogy elveszítené az élénk részleteket. Mostantól pontosan olyan tartalmat láthat, amilyennek az alkotók tervezték.

*Az OTT-tartalom 4K elérhetősége a tartalomszolgáltatás-előfizetés típusától és az internetkapcsolattól függően változhat.

Elegancia és kényelem, kompromisszumok nélkül

Ikonikus vékony kialakítás és ergonomikus láb

A Smart Monitor a kifinomult, élvonalbeli dizájnt ergonómikus funkciókkal ötvözi. Vékony és elegáns megjelenése a használat kényelmét is hangsúlyozza. Állítható magasságú talpa dönthető és forgatható is, hogy a legjobb látószöget és maximális kényelmet biztosítsa.

Rugalmas csatlakoztathatóság

Több port

Az USB-C, HDMI és USB-A portoknak köszönhetően minden adapter nélkül csatlakoztatható a Smart Monitorhoz. Töltse fel eszközeit, továbbítsa az adatokat, és hozza ki a legtöbbet többmonitoros beállításából – vagy tegye mindezt egyszerre – a négy rendelkezésre álló portnak köszönhetően.

Tökéletesen hallható párbeszédek az AI-val

AVA (Active Voice Amplifier) ​​​​Pro

Az Active Voice Amplifier Pro mesterséges intelligencia technológiát használ a háttérzaj elemzésére és a párbeszéd optimalizálására. A fejlett hangfeldolgozás minden szót kristálytisztán közöl.

Egyetlen hozzáférési pont a játékokhoz

Gaming Hub

A Samsung Gaming Hub ideális platform a játékosok számára. Azonnal játszhat a legjobb streaming partnerek legnagyobb játékaival, számítógép vagy konzol nélkül. Fedezzen fel új játékokat, vagy játssza újra kedvenc játékait egyetlen hozzáférési pontról.

*A Gaming Hub korlátozott számú országban érhető el, és az alkalmazások elérhetősége országonként eltérő. A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül megváltozhat. * A Gaming Hubhoz való hozzáférés ingyenes. Előfizetésre lehet szükség a játék streaming szolgáltatók által a Gaming Hubon kínált tartalom eléréséhez. * A játéktól és a szolgáltatástól függően szükség lehet alkalmazások letöltésére. *A Gaming Hub-on játszott játéktól függően külön kontrollerre lehet szükség. * Internet kapcsolat szükséges.

Napelemes távirányító

SolarCell távirányító

A hátoldalán napelemes töltőpanellel ellátott SolarCell távirányító nem használ eldobható elemeket, így környezetbarát választás. Az új gyorsindító gomb azonnali hozzáférést biztosít bizonyos menüopciókhoz, például a beállítások oldalához a könnyebb kezelés érdekében.

* Ha az akkumulátor teljesen lemerült, a távirányítót csak USB-C kábellel (külön megvásárolható) lehet újratölteni. * A SolarCell távirányító elemének állapota a monitor képernyőjén megjelenő előugró útmutató segítségével megtekinthető.

Látássérült felhasználók számára készült

Vizuális akadálymentesítési eszközök

Az intelligens monitort az optimális hozzáférhetőségre tervezték, különösen a látássérült felhasználók számára. Könnyebben láthatják és használhatják a képernyőt az olyan speciális eszközöknek köszönhetően, mint a képernyőnagyítás, a színkorrekció és a TV-beállítások, például a hangerő és a csatorna hangleírása.

Okosotthona egyszerűsített kezelése

SmartThings

Tekintse meg okosotthona összes eszközét egy új 3D-s térképnézetben, hogy könnyedén kezelje az eszközöket minden szobában. Tekintse meg az egyes eszközök energiafogyasztását és költségét, és takarítson meg pénzt az energiatakarékos módok aktiválásával. Használja mobiltelefonját az all-in-one IoT hub eléréséhez anélkül, hogy megszakítaná az adásokat.

*Az elérhető funkciók, funkciók és technológiák országonként, szolgáltatónként, hálózati környezetenként vagy termékenként változhatnak, és előzetes értesítés nélkül változhatnak. * Wi-Fi, Bluetooth vagy más vezeték nélküli hálózati kapcsolat szükséges, és eszköz regisztrációja a SmartThings alkalmazásban. *A csatlakoztatott eszközök külön vásárolhatók meg. A kompatibilis eszközök teljes listáját a https://www.smartthings.com/products oldalon találja. *Az energiatakarékossági opciók csak az AI Energy móddal kompatibilis intelligens eszközökkel érhetők el.

Merüljön el egy magával ragadó hangvilágban

360 audio mód

Csatlakoztassa Galaxy Buds készülékét az intelligens monitorhoz, hogy elmerüljön a 360-as hangmóddal, amikor megmozdítja a fejét, olyan hangokat hall, mintha valóban a jelenet közepén lennél. A nappalid az Ön privát koncerttermévé vagy mozitermévé válik, és a videojátékok világa szó szerint testet ölt ön körül.

*360 A hangmód és a mozgáskövetési funkció alkalmazásonként és tartalomonként változhat. *A támogatott eszközök a Galaxy Buds 2 Pro/2/Pro/Live, és előzetes értesítés nélkül frissíthetők. *A megjelenített képek illusztrációs célokat szolgálnak.

Kövesse nyomon edzéseit minden eddiginél jobban

Edzéskövető

Nincs több monoton edzés. Tekintse meg edzéstartalmát a Smart Monitoron, vagy futtassa saját programját tévézés közben. Galaxy Watch készülékét is csatlakoztathatja, hogy valós időben követhesse egészségügyi adatait a képernyőn anélkül, hogy megszakítaná a tartalom streamelését.

*A támogatott fitneszeszközök a Galaxy Watch 4 és újabb verziók, és előzetes értesítés nélkül változhatnak. Samsung fiók szükséges.

Egyszerűbb és gyorsabb hozzáférés a munkaeszközeihez

Munkaterület

Nyissa meg és vezérelje számítógépét távolról, vagy dolgozzon közvetlenül a monitoron. Az integrált termelékenységet növelő alkalmazások, mint például a Microsoft 365, lehetővé teszik, hogy számítógépe nélkül is működjön az egyszerűsített és szervezettebb munkakörnyezet érdekében. A Multi View funkcióval az alkalmazásokat a szomszédos ablakokban is megjelenítheti, hogy termelékenységét új magasságokba emelje.

*A képernyőn megjelenő tartalmat demonstrációs célból szimulálják. *A Microsoft 365 használatához Microsoft-fiók szükséges. A Microsoft 365 egyes funkcióihoz előfizetés szükséges. *A funkció használatához Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 vagy újabb, valamint kompatibilis hálózati beállítások szükségesek.

A videohívások leegyszerűsítve

SlimFit kamera

Maradjon kapcsolatban a SlimFit kamerával, amelyet arra terveztek, hogy megkönnyítse a videohívásokat barátaival, családjával és kollégáival. A Samsung DeX (a 2024 harmadik negyedévére tervezett támogatás) növeli a termelékenységet, és új videolehetőségeket fedez fel, például videohívást kezdeményezhet a Smart Monitoron egy mobilalkalmazáson keresztül.

* A SlimFit kamera Samsung DeX-szel való kompatibilitásához USB-C csatlakozás szükséges egy Galaxy S23 vagy újabb készülékhez, vagy egy Fold 5 vagy Tab S9 modellhez One UI 6.1.1 vagy újabb verzióval. *A megjelenített képek illusztrációs célokat szolgálnak.

Egy kattintással válthat a képernyők között

Gyorsan válthat a monitor és a számítógép között

Könnyebben válthat a számítógép kezdőképernyőjén lévő vezérlők és a Smart Monitor között. A számítógépére telepített Easy Setting Box szoftver lehetővé teszi, hogy egyetlen egérrel és billentyűzettel váltson egyik konfigurációról a másikra. Ez a natív PC- és monitoralkalmazások teljes, zökkenőmentes vezérlése egyetlen állomásról.

Paraméterek

Csatlakozók 1 x HDMI 2.0, 1 x USB Type-C™, 2 x USB 2.0 Type-A
Érintőképernyő Nem
Felbontás 3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Fényerő 400 cd/m2
Freesync Nincs
G-SYNC Nincs
Hangszóró Van
HDR Van
Ívelt képernyő Nem
Képarány 16:9
Képernyőfrissítés 60 Hz
Kontraszt arány 3000:1
Válaszidő 4 ms
Képernyő: LED
Méret: 81 cm (32")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!