Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LS32CG552EU SAMSUNG Odyssey G5 Monitor

SAMSUNG
87.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető

MON240610002B

Nem értékelt
87.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Fokozd a valóságot!

A játékvilágod, élethűbb, mint valaha! A Full HD felbontáshoz képest az 1,7-szer nagyobb pixelsűrűségű QHD felbontás hihetetlenül részletes és tűéles képeket biztosít. Tapasztald meg a teljesebb látványt, nagyobb térrel, hogy minden akciót átélhess.

* A kép illusztráció.

Terheld túl az érzékeidet!

1000R-es ív

Az élénk jelenetek még szorosabban vesznek körül. Tapasztald meg a szívdobogtató játék új szintjét, amely minden eddiginél jobb! Az 1000R-es kijelző kitölti a perifériás látóteredet, ezáltal a karaktered bőrébe bújhatsz.

Terheld túl az érzékeidet!

Reagálj valós időben!

Sebesség jeleneteken keresztül. A 165 Hz-es képfrissítési sebesség kiküszöböli a késleltetést a rendkívül élvezetes játékmenet és a rendkívül sima akció érdekében. Csapj le az ellenségeidre, amint meglátod őket az 1 ms-os válaszidővel (MPRT) minimális elmosódottság mellett.

* A kép illusztráció.* Az "1 ms" egy ezredmásodpercet jelent, ami az átlagos válaszidő 1,00 ms és 1,99 ms közötti tartománya, egész számra kerekítve.* A belső tesztkörülmények között mért MPRT alapján. Az eredmények a tartalomtól és a monitor beállításaitól függően változhatnak (az "Extrém mód" beállítása szükséges).* Az MPRT (Moving Picture Response Time) azt az időt méri, amely alatt a monitor egy képpontja átvált az egyik képkockáról a másikra (a mozgási elmosódás mérése).

Maradj szinkronban az akcióval!

Szupergördülékeny szórakozási élmény. Az AMD Radeon FreeSync™ szinkronban tartja a monitor és a grafikus kártya képfrissítési sebességét, így csökkenti a képszakadásokat. Nézz filmeket és játssz játékokat megszakítások nélkül! Még a gyors jelenetek is egyenletesnek és simának tűnnek.

* A kép illusztráció.

Találd meg a rejtett részleteket, amelyeket mások nem vesznek észre!

Lenyűgöző grafika HDR10-rel! Az árnyalatok kaleidoszkópja hihetetlen élénkséggel kelti életre a játékjeleneteket. Fedezd fel az árnyékokban rejtőző titkokat a mély, sötét feketékkel, a ragyogó fehérekkel és a kiemelkedően részletes felbontással!

* A kép illusztráció.

A friss szemek többet nyernek!

Játssz még tovább! A szemkímélő üzemmód minimalizálja a kék fényt, hogy a szemeid pihentek és nyugodtak legyenek, amikor hosszabb ideig játszol. Az Odyssey G5 csökkenti az irritáló és fárasztó képernyő villódzást is, így hosszabb ideig koncentrálhatsz, kevesebb figyelemelterelés és szemfáradtság mellett.

* A kép illusztráció.

Paraméterek

Csatlakozók HDMI DisplayPort Fejhallgató
Érintőképernyő Nem
Felbontás 2560 x 1440 pixel (WQHD)
Fényerő 300cd/m2
Freesync Van
G-SYNC Nincs
Hangszóró Nincs
HDR Van
Ívelt képernyő Igen
Képarány 16:9
Képernyőfrissítés 165 Hz
Kontraszt arány 2500:1
Válaszidő 1 ms
Képernyő: LED
Méret: 81 cm (32")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!