Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LS27C902PAU SAMSUNG ViewFinity S9 Monitor

SAMSUNG
329.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető

MON240919001A

Nem értékelt
329.900 Ft
Menny.:db

Leírás

   

 

Bővítsd kreatív birodalmad 5K-ban!

Bővítsd kreatív birodalmad 5K-ban!

Több hely, hogy több dolgot végezhess el 5K-ban

5K felbontás

Az 5K több pixelt biztosít, mint a 4K, így nagyobb vásznat készít neked, 218 PPI-vel a hihetetlen részletekért. A 99%-os DCI-P3 opció biztosítja a színtelítettséget, hogy ötleteid életre keltse, a gyárilag kalibrált színpontosság (ΔE < 2) pedig a dobozból azonnal valódi színmegjelenítést biztosít.

Több hely, hogy több dolgot végezhess el 5K-ban

* A színpontossági adatok a mérőeszköztől és a mérési ponttól függően változhatnak. * A képernyő jellemzői a rendszerkörnyezettől függően, például a számítógép összetevőitől,

a használat időtartamától vagy egyéb tényezőktől függően eltérőek lehetnek.* A gyári kalibrálás befejeződött, és a mérés sRGB-ben történik a szállítás előtt.

Tükröződésmentesség, amire jó ránézni

Matt kijelző

Munka közben is vigyázz a szemedre! A matt kijelző drasztikusan csökkenti a fényvisszaverődést anélkül, hogy rontaná a kilátást.

Az intelligens szemvédelem automatikusan optimalizálja a fényerőt, csökkenti a kék fényt, és kiküszöböli a képernyő villogását, így végig a nyereményen tarthatod a szemed.

Tükröződésmentesség, amire jó ránézni

Okosan illeszti a színeket az igényeidhez

Intelligens kalibrálás

A ViewFinity S9 élénk színeket kelt életre. Az intelligens kalibrációval és egy okostelefonnal a képernyő egyszerűen testreszabható az egyedi élményekhez.

Válassz a DCI-P3 vagy az sRGB színtér között, és testreszabhatod a színhőmérsékletet, a fénysűrűséget és a gamma-beállításokat extra eszközök vagy bonyolult eljárások nélkül.

Okosan illeszti a színeket az igényeidhez

Okosan illeszti a színeket az igényeidhez

* Az intelligens kalibráció elérhető a Galaxy S10 vagy újabb, a Galaxy Note10 vagy újabb készülékeken, a Galaxy Fold készülékeken, a Galaxy Flip készülékeken, az iPhone 11 vagy

újabb készülékeken, valamint a második generációs iPhone SE 2 vagy újabb készülékeken. * A SmartThings alkalmazás legújabb verziója szükséges hozzá.* A képernyőn megjelenő tartalom illusztráció.

Tiszta színek, szakértők támogatásával

Pantone Validated™

Tekintsd meg az összes árnyalatot élethű pontossággal! A színfejlesztés világvezető vállalata által támogatott S9 Pantone validált,

amely megerősíti a több mint 2000 Pantone szín és 100 Pantone SkinTone™ árnyalat hiteles visszaadását a képernyőn. Így a munkád ugyanolyan jól néz ki a monitoron, mint a való világban.

 

Tiszta színek, szakértők támogatásával

Élvezd az 5K-t Windows és Mac rendszerrel!

Thunderbolt 4 és DP port

Egy 5K-s monitor, ami DisplayPort és Thunderbolt 4 csatlakozással csatlakozik kedvenc Windows- és Mac-eszközeidhez. Az új Thunderbolt 4 kompatibilitás azt jelenti, hogy ezentúl megbízhatóbban továbbíthatod az adatokat.

* Egyes Mac OS 13 rendszert futtató eszközök kompatibilitása korlátozott. 

 

 

Videohívások megújult tisztasággal

4K SlimFit kamera

Mindig ragadd meg a jó oldaladat! A beépített SlimFit kamera 4K felbontása kristálytisztán tartja a videokonferenciád, a tartalom nagy felbontású rögzítése pedig még soha nem volt ilyen egyszerű.

Videohívások megújult tisztasággal

 

Bővítsd a lehetőségeket az Apple AirPlay segítségével!

Apple AirPlay

Egy képernyő néha szimplán nem elég. Az Apple AirPlay segítségével tükrözd vagy bővítsd ki a képernyőket, hogy több munkát végezhess.

A vezeték nélküli kettős képernyő növeli a produktivitást anélkül, hogy növelné a csatlakozók számát.

* Az AirPlay vagy a mobil tükrözés iOS 12.3 vagy újabb, vagy macOS 10.14.5 vagy újabb, vagy Android OS 8.0 vagy újabb verziójú operációs rendszert igényel.

* Ez a funkció a modelltől vagy a földrajzi területtől függően előfordulhat, hogy nem támogatott.* Az Apple és az AirPlay az Apple Inc. védjegyei, bejegyezve az Egyesült Államokban és más országokban és régiókban. 

Bővítsd a lehetőségeket az Apple AirPlay segítségével!

Teljes szabályozhatóság

Vékony fém kialakítás és ergonómia

A vékony fém kialakítás bármilyen helyen kiválóan használható, állítható magasságú képernyővel, ami dönthető a legjobb szög és a legjobb használhatóság érdekében.

Fordítsd el a képernyőt 90 fokkal, hogy a hosszú dokumentumokat kevesebb görgetéssel tekinthesd meg! Ráadásul a VESA-kompatibilis rögzítéssel íróasztalod rendben és tisztán tarthatod.

Teljes szabályozhatóság

Egyszerű hozzáférés a munka utáni szórakozáshoz

Smart TV alkalmazások

Válts át a szórakozásra, amint végeztél a munkával! A beágyazott Smart TV alkalmazások a mai legmenőbb streaming tartalommal rendelkeznek, és könnyen elérhetők egyetlen képernyőn.

* Az alkalmazások elérhetősége országonként eltérő lehet, és külön előfizetésre lehet szükség. * A Samsung TV Plus és a Universal Guide elérhetősége és a távirányító specifikációi országonként eltérőek lehetnek.

* Internetkapcsolat szükséges hozzá, és a csomag a TV-tunert nem tartalmazza.* Samsung fiókra lesz szükséged, hogy hozzáférj az eszközödön keresztül elérhető intelligens funkciók teljes skálájához,

beleértve a hálózati alapú intelligens szolgáltatásokat, az alkalmazásokat, például a játékokat és a streaming szolgáltatásokat, az intelligens otthoni funkciókat és még sok mást. Ha úgy döntessz,

hogy nem jelentkezel be készülékeden a Samsung fiókoddal, csak földi TV-hez (csak tunerrel rendelkező eszközökre vonatkozik) és külső eszközökhöz csatlakozhatsz, pl. HDMI-n keresztül.

Ha még nincs Samsung fiókod, egyszerűen létrehozhatsz egyet itt: https://account.samsung.com/membership/intro – a regisztráció ingyenes. Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek. * A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat. 

Egyszerű hozzáférés a munka utáni szórakozáshoz

Ahol a játék összeáll

Smart Gaming

A játék legjobb részei, mind egy helyen. A felület azonnali hozzáférést nyújt a legjobb streaming szolgáltatásokhoz és a kedvenc vezérlőpultodhoz.

A részletgazdag látványt és a gördülékeny játékmenetet a Samsung fejlett, letöltések nélküli játékstreamelési technológiája hajtja – csak kapcsold be és játssz.

* A Gaming Hub és hozzá tartozó alkalmazások elérhetősége országonként eltérő lehet. * A Gaming Hub Magyarországon nem elérhető, azonban valamennyi hozzá tartozó szolgáltatás és alkalmazás elérhető a monitoron.

* A tartalomszolgáltatások értesítés nélkül változhatnak. * Egyes játékok használatához kontroller szükséges. * Egyes alkalmazások letöltést igényelhetnek. * A kép illusztráció. 

Ahol a játék összeáll

Paraméterek

Csatlakozók DisplayPort Thunderbolt 4 USB USB Type-C
Érintőképernyő Nem
Felbontás 5120 x 2880 pixel (5K)
Fényerő 600 cd/m2
Freesync Nincs
G-SYNC Nincs
Hangszóró Van
HDR Van
Ívelt képernyő Nem
Képarány 16:9
Képernyőfrissítés 60 Hz
Kontraszt arány 1000:1
Válaszidő 5 ms
Képernyő: LED
Méret: 69 cm (27")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!