LG Hűtőszekrény, A++, 318 liter, NoFrost, GBB539PZQZS

Total No Frost, Kopp-Stop, Smart Diagnosis

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

139 900 Ft‎ (bruttó)

Adatlap

KialakításSzabadonálló
KivitelAlulfagyasztós
RendszerNo Frost (jegesedésmentes)
SzínSzürke
Szélesség59,5 cm
Magasság190 cm
Mélység65 cm
Súly76 kg
EnergiaosztályA++
Éves energiafogyasztás215 kWh/év
Hűtő kapacitás227 liter
Fagyasztó kapacitás91 liter
KlímaosztálySN-T
KijelzőVan
Fagyasztó rekeszek száma3
Frissentartó hűtőrekeszVan
EgyébAntibakteriális védelem, Cserélhető oldalú ajtónyitó, Ventilátor

Egyéb infó

Total No Frost 

Energiahatékonyság, hosszantartó frissesség, gyors és egyenletes hűtés: a Total No Frost technológia mindezeket biztosítja, ráadásul kényelmes is, mert nem kell többet a leolvasztással bajlódnunk. 

Inverter Lineáris Kompresszor 

A kompresszor a hűtőszekrény szíve, így fontos, hogy energiatakarékos, tartós és megbízható legyen. Az LG saját fejlesztésű inverter lineáris kompresszora csak egy súrlódási ponttal rendelkezik szemben a hagyományos kompresszorokkal, melyek zajosabbak. 

Kopp-Stop

A Kopp-Stop kialakításnak köszönhetően a hűtő ajtaja a kinyitás során nem ütközik bele a közvetlenül mellette lévő konyhaszekrénybe illetve falba. Amennyiben a hűtő ajtaja épp 90 fokban van nyitva, nem akadályoz minket abban, hogy a mellette lévő konyhafiókot vagy épp a hűtő fiókjait is kihúzzuk. Az LG új GBB539PZQZS hűtőjének ajtaja így nyílik, így praktikus lehet egy-egy szűk vagy kicsi konyhában is.


Smart Diagnosis 

Előfordulhat, hogy készüléke életében elkel a segítő kéz. Ugyanis bármennyire is megbízhatóak és hosszú életűek szárítógépeink, az elveszett fél pár zoknit még nem találják meg a szűrőben. Hogy ezeket a kellemetlenségeket minél egyszerűbben megoldhassuk, kifejlesztettük a Smart Diagnosis funkciót, amellyel a problémafelismerés mostantól egy gombnyomásra működik. Így elkerülhetőek a szerviz felesleges kiszállásai, mellyel jelentős költséget és időt takaríthat meg. 

9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: