RUSSEL HOBBS Turmixgép, 750 W, 1,5 liter, 18995

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

10 945 Ft‎(nettó)

Áfa: 27%

13 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Egyéb infó

A Russell Hobbs több mint 50 éve egyet jelent a konyhai élettel. Otthonok millióiban büszkén jelenik meg. A termékek nagy megbecsülésnek örvendenek a korszerű, divatos konyhai berendezések között. A vízforralóktól és kenyérpirítóktól a kávéfőzőkig, a főző és sütő, valamint az étel előkészítő termékekig minden terméket felhasználóbarát módon terveztek meg, figyelembe véve a teljesítmény és a stílusos kivitelezés megfelelő egyensúlyát. 
A turmixkészítés csúcsa. Tökéletes megoldás a gyümölcsturmix, krémleves vagy akár bébiétel készítésében. A beépített darálónak köszönhetően fűszereket, magokat és kávét is darálhat vele. Hála a 2 sebességfokozatnak, a pulzáló funkciónak és a recés rozsdamentes acél pengéknek, minden hozzávalót gyorsan és alaposan összekever, felaprít. 
A levehető mérőpohár segítségével könnyedén adagolható a különféle hozzávaló. A nagy 1,5 literes kehely pedig lehetővé teszi, hogy nagyobb adagokat, turmixokat vagy akár krémlevest készítsen az egész családnak. Modern kivitelezése eleganciát fog sugározni konyhájában. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: