SAMSUNG Nyomtató, Lézer, Színes, SL-C480W

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

40 000 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Wi-FiIgen
USBVan
Szélesség36,2 cm
Magasság28,8 cm
Mélység40,6 cm
Súly12,9 kg
Nyomtató típusaLézer nyomtató
Színes nyomtatóIgen
Maximális papírméretA4
Felbontás (fekete-fehér)4800 x 4800 dpi
Felbontás (színes)2400 x 600 dpi
Nyomtatási sebesség18 lap/perc (fekete-fehér), 4 lap/perc (színes)
Lapadagoló kapacitása150 lap

Egyéb infó

Egyszerű telepítés 

Fedezze fel és élvezze a rendkívül gyors, három-lépéses nyomtató telepítést, USB csatlakozás nélkül. Az SPSI (Samsung Printer S / W Installer) automatikusan kiválasztja és telepíti a nyomtató operációs rendszerét, CD használata nélkül.


Samsung NFC nyomtatás: Érintse és máris nyomtat 

Egyszerűen érintse mobileszközét a Samsung Xpress C480W készülékhez és a MobilePrint alkalmazásnak köszönhetően a nyomtatási folyamat máris elindul. 

Számos mobileszközt támogatva 

Végre egy nyomtató, mely találkozik a fogyasztói igényekkel és számos univerzális mobileszközt támogat! A Samsung Xpress C480W kompatibilis az iOS(R), az Android(TM), a Microsoft(R) Windows(R) telefonok és az Amazon Kindle Mobil Print applikációjával.


Samsung MobilePrint alkalmazás 

A Samsung Xpress C480W printerek számos mobil nyomtatási alkalmazást támogatnak - mint például a Samsung Mobile Print(TM), a Samsung Cloud Print(TM), a Google Print(TM) és az Airprint. 

Magas hozamú festékpatron 

Nyomtasson többet, kevesebbért! A Samsung Xpress C480W lézernyomtató egy olyan tintapatronnal büszkélkedhet, amely akár 1500 oldalt is képes nyomtatni anélkül, hogy cserélnie kellene az alkatrészt, ezáltal is hozzájárul a teljesítmény növekedéshez és a költséghatékony működéshez.


Környezetbarát nyomtatási megoldások 

A vállalkozások könnyedén csökkenthetik a nyomtatópatron cseréjéből és a papírfogyasztásból eredő kiadásaikat a One Touch Eco Button (mellyel könnyedén átválthat Eco Módba) és az Easy Eco Driver használatával. Ez a funkció a legoptimálisabb nyomtatási beállításokat és működést biztosítja a készülék használatakor. 

Élje át a minőségi nyomtatás élményét 

A Samsung egyedi ReCP (Rendering Engine for Clean Page) technológiája javítja aszínes nyomatok minőségét és megjelenését, így biztosítva, hogy minden kinyomtatott oldal tökéletes legyen. Eközben a Smart CMS (Smart Color Management System) afehér képközök elkerülése érdekében átfedést biztosít a tömör képek között.


Jobb teljesítmény az Xpress C480W-vel 

A Samsung Xpress C480W nyomtató fejlett 400 Mhz processzorának köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban nyomtathat - akár 18 oldal/perc sebességgel.

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: