Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KG49EAICA SIEMENS Kombinált hűtőszekrény

SIEMENS
258.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 17.
Készlet állapot: Elérhető
A Kombinált hűtőszekrények kategóriában található KG49EAICA SIEMENS Kombinált hűtőszekrény kiváló választás, főleg 258.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: KG49EAICA SIEMENS Kombinált hűtőszekrény (KH240325060A)

Nem értékelt

Termék osztály információ:
I.  osztály: szállítás sérült készülék
II. osztály: szállítás sérült, csomagolás hiányos termék, kiállított darab, kisebb esztétikai hibák. Monitorok, TV-k esetében pixel hiba is előfordulhat. 
III. osztály: HASZNÁLT régebbi, külső sérüléssel rendelkező modellek. Monitorok, tv-k esetében akár pixelhiba
IV. osztály: HASZNÁLT, javított termékek. Monitorok, tv-k esetében több pixel csík

258.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Leírás
SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtőszekrény-fagyasztó kombinációjának lowFrost technológiája energiát és munkát takarít meg a készülék leolvasztásakor. Ennek a technológiának a speciális elpárologtatója a fagyasztórekeszen kívül található, nem pedig belül, mint a hagyományos készülékekben. Ez minimálisra csökkenti a jégképződést. A fennmaradó jég kevés, és egyenletesen oszlik el benne. Így a leolvasztás gyors és egyszerű. SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztójának energiafogyasztása alacsony marad, munkaterhelése pedig minimális.

Mekkora tárhelye van a SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztónak?

A SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombináció rendkívül nagy tárolótérrel rendelkezik, és rengeteg helyet kínál a vásárlásokhoz. A nagy rekeszek tökéletes hozzáférést biztosítanak élelmiszereihez, és tárolják heti bevásárlásait.
A hűtőszekrény teljes kapacitása 302 liter. 5 speciális biztonsági üvegből készült polccal van felosztva, ebből 3 polc állítható magasságban és egyedileg illeszthető az Ön árujához. Ezenkívül a hűtőszekrény a következő tárolóhelyekkel rendelkezik:

1 palackos polc
3 ajtós tárolórekesz
1 krómozott palacktartó (bottleRack)
Ideális: A SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombináció palacktartója

A SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombinációjában a palackok saját helyüket kapják. A palacktartó a tökéletes megoldás: Legyen szó nagy vagy kicsi palackokról vagy akár kannákról - biztonságosan tárolhatja őket, bosszantó "zörgés" nélkül, és mindig elérhető közelségben a palacktartó állvány optimálisan illeszkedő egyes polcain.

Rugalmas fagyasztótér SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombinációval

SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztójának fagyasztórekeszének űrtartalma 117 liter, fagyasztási kapacitása pedig 6,5 kilogramm 24 óra alatt. A helyiségben 3 átlátszó fagyasztófiók található, amelyek közül az egyik a bigbox. Áramkimaradás esetén a fagyasztórekesz hűtési és tárolási ideje 20 óra.

easyAccess üvegpolcok SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombinációban

A SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombináció mozgatható üvegbetétekkel van felszerelve: ezek megkönnyítik az élelmiszerek tárolását és kivételét. Az easyAccess betéteknek köszönhetően mindig kéznél van az áruja. Ezeket az üvegpolcokat könnyedén kihúzhatja a közepéig a profilsíneken – ez a funkció nagyobb kényelmet biztosít az élelmiszerek be- és kivételekor. Még a teljesen megrakott polcok is könnyedén és felborulás nélkül csúsztathatók előre-hátra. A keret nélküli polcok kiváló minőségű, extra erős biztonsági üvegből készülnek. Törésállóak és könnyen tisztíthatók, ha valami leesne, a kiömlött folyadék visszatartja, és nem folyik át a teljes hűtőtérben. A biztonságos üvegpolcoknak köszönhetően tökéletes áttekintést kap, és semmi sem marad rejtve.

Mi a különleges a SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombinációban?

Az Ön SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombinációja néhány különleges tulajdonsággal rendelkezik. A szuperhűtés funkcióval csökkentheti a hűtőszekrény hőmérsékletét egy meghatározott ideig, hogy gyorsan lehűtse a frissen hozzáadott élelmiszereket. Ez megakadályozza a már lehűtött élelmiszer nem kívánt hőmérséklet-emelkedését. A rozsdamentes acél hűtőszekrényajtók kiváló minőségű felületeit speciális bevonat borítja: Ez az ujjlenyomat-gátló bevonat véget vet a bosszantó ujjlenyomatoknak a rozsdamentes acélon, és megkíméli a felesleges tisztítást.

A SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombináció hőmérséklete

SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombinációjával a kényelem és a biztonság a legfontosabb. Kényelmesen szabályozhatja a hűtőszekrény és a fagyasztó hőmérsékletét külön-külön. A beállításokat pontosan leolvashatja a kijelzőn. A többfunkciós riasztórendszer megbízható biztonságot garantál állandó hőmérséklet mellett:
akusztikus ajtóriasztó, valamint vizuális és akusztikus figyelmeztetés, ha a fagyasztótér hőmérséklete túl magasra emelkedik.

Mennyi áramot fogyaszt a SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombináció?

A SIEMENS KG49EAICA iQ500 hűtő-fagyasztó kombináció éves energiafogyasztása 163 kWh. A gazdaságos és strapabíró beépített LED világítás gondoskodik a belső megvilágításról. A lowFrost technológiának köszönhetően alacsony szintű jégképződés a fagyasztótérben energiát és munkát takarít meg.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK: 

Beépítés típusa: Standard
Speciális felület: Rozsdamentes acél
Ajtó nyítása: Jobb
Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint: C energiaosztály
Zajszint: 38 dB
Nettó űrtartalom: 419 l
Teljes bruttó űrtartalom: 422 l
Szín: Rozsdamentes acél

MŰSZAKI JELLEMZŐK: 
Technológia: Super Cool
Kompresszorok száma: 2
Hűtőrendszer: Statikus
Évi energiafogyasztás: 163 kWh
Klímaosztály: SN-T
Hűtőfolyadék: R600A
Tápfeszültség: 230 V

HŰTŐSZEKRÉNY: 
Hűtőszekrény nettó térfogata: 419 l
Hűtő polcok száma: 5
Ajtórekeszek száma: 3
Polcok anyaga: Üveg

FAGYASZTÓ: 
Hűtőszekrény rekesz nettó űrtartalma: 302 l
Fagyasztókapacitás / 24h: 15 kg

FUNKCIÓK ÉS BIZTONSÁG: 
Vízadagoló: Nem

MÉRETEK: 
Szélesség: 700 mm
Mélység: 650 mm
Magasság: 2010 mm
Súly: 86 kg

Paraméterek

Energiaosztály: C
Energiafogyasztás 163 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 117 liter
Hűtő kapcitás 302 liter
Méretek: 203 cm x 70 cm x 67 cm
No Frostinformation_mark Igen
Teljes kapacitás 419 liter
Víz adagoló Nincs
Zajszint 38 dB
Méretek 201 cm x 70 cm x 65 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!