Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KFK631CIN KOENIC Kombinált hűtőszekrények

KOENIC
142.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető

MM240527102B

Nem értékelt
142.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A szabadon álló Koenic KFK 621 C NF IN stílusos hűtő-fagyasztó kombináció, amely egyszerűen azt teszi, amit kell. Hűvösen tartja az összes élelmiszert, szép és csendes, és gazdaságos a használata.

Stílusos hűtőszekrény

Elegáns, rozsdamentes acél megjelenésével ez a hűtőszekrény egyszóval stílusosnak mondható. Modern csatlakozásának köszönhetően szinte minden konyhába remek kiegészítője lehet. Nem lesz hely hiánya, mert a hűtőrekesz 216 literes, különféle edzett üvegpolcokon, 3 ajtós rekeszben helyezkedik el, és több mint elegendő hely van minden gyümölcsnek és zöldségnek. Sőt, egy pillantással láthatja, mi van még otthonában, mert a hűtőkamra praktikus belső világítással van felszerelve. Szintén fontos: a mindössze 35 decibeles zajszinttel ez a készülék meglehetősen csendes.

Alacsony karbantartást igénylő fagyasztó

A fagyasztórekesz pedig nem kevesebb, mint 122 literes, 3 tágas átlátszó fiókra osztva. Itt könnyedén tárolhat nagyobb tárgyakat is, például egy finom süteményt. Sőt, nem kell időt töltenie a fagyasztó leolvasztásával. A No Frost technológiának köszönhetően a nedvesség eltávolítható, így nem képződik jég. Szóval szépen áthúzod ezt a munkát. Az energiafogyasztás miatt nem kell aggódnia, mert a C energiaosztályú készülék használata meglehetősen gazdaságos.

Paraméterek

Energiafogyasztás 171 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 122 liter
Hűtő kapcitás 216 liter
Teljes kapacitás 460 liter
Víz adagoló Nincs
Zajszint 35 dB
Méretek 185 cm x 59,5 cm x 67,8 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!