LG Bluetooth hangszóró, WK7

High Resolution Audio

Csomagolás sérült, Szépséghibás

34 900 Ft‎ (bruttó)


46 900 Ft‎ (bruttó)

-26%

1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

RMS teljesítmény30W
BluetoothVan
Wi-FiIgen

Egyéb infó

Díjak és elismerések

A WK7 kiváló hangminőséget nyújt, melyet számos díjjal jutalmaztak. 

Az AI hangszóró találkozása a kivételes hangzással

Az LG XBOOM AI WK7 a MERIDIAN technológiával egy óriási előrelépés. Igazán kivételes hangélmény a beépített Google Asszisztens segítségével, mely tovább növeli ezt.

LG Audio és a MERIDIAN

Zene, amely meglep és lenyűgöz, köszönhetően két kiemelkedő vállalat szövetségének.  

LG, az audio ereje, több mint 60 éve, és a Meridian, a nagyfelbontású audio úttörői kivételes hangélményt nyújtanak a zene szerelmeseinek az egész világon.

Ismerje meg Google Asszisztensét

Tegye fel kérdéseit, vagy adjon neki feladatokat. Minél többet használja, annál hasznosabb lesz. Ez egy saját személyes Google, mely mindig készen áll a segítségre.

Kérjen válaszokat a Google-tól

A hangjával azonnali információt szerezhet az időjárásáról, a sport hírekről és egyebekről.

Szervezze meg a napját

Állítsa be a naptári eseményeket, ellenőrizze az időjárás-előrejelzést, emlékeztesse magát születésnapi kártya küldésére, és játssza le kedvenc zenéjét. 

Használja a hangját, hogy könnyedén kezelhesse napját a személyes Google Asszisztensével.

Tiszta ének és továbbfejlesztett basszus

Szerezze meg a kívánt zenei ízlésének megfelelő zenei élményt. A "Clear Vocal" lehetővé teszi, hogy az énekes éles énekhangját torzítás nélkül hallgassa meg a legnagyobb hangerőn. A Kick dob ütései és a basszusgitár mély hangjai fokozhatóak az 'Enhanced Bass' mód aktiválásával.

Nagy felbontású hang

A digitális zene audiofil lett, magasabb mintavételi sebességgel és bitmélységgel, ami hozzájárulhat a pontosabb és élvezetesebb hallgatási élmény eléréséhez. Az LG ThinQ hangszóró veszteségmentes sztereo hangot képes lejátszani akár 96 kHz / 24 bites minőségben.

Irányítsa intelligens otthonát

A hangjával vezérelheti a Google Asszisztenssel működő eszközöket, például lámpákat, termosztátokat, intelligens csatlakozókat, ajtókamerákat és egyebeket.

Többszobás audio lejátszás

Az LG XBOOM AI WK7 a beépített Google Assistant segítségével könnyedén csatlakozik más beépített Chromecast vagy Chromecast Audio eszközökhöz, hangsorokhoz és vezeték nélküli hangszórókhoz, lehetővé téve a zenék zökkenőmentes élvezését több helyiségben.

Beolvad az interiőrbe

A környezettől függetlenül az LG XBOOM AI WK7 stílusosan jelenik meg. A Titan Black szín és egyszerű kialakítása bármilyen belső térhez illeszkedik.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: