Close

KSV 36 AI 31 BOSCH HŰTŐSZEKRÉNY

Outlet

Ez a termék nincs készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!
Melyik áruházunkban érhető el a termék?

146 900 Ft‎ (bruttó)

1+1 év (Első év teljes körű, második év szervízgarancia)

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban írjon nekünk.

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Űrtartalom346 liter
KivitelEgyajtós
RendszerNo Frost (jegesedésmentes)
MegvilágításLED
Zajszint39 dB
SzínInox
VezérlésDigitális
Szélesség60 cm
Magasság186 cm
Mélység65 cm
Súly72 kg
EnergiaosztályA++
Éves energiafogyasztás112 kWh
Leolvasztás a hűtőtérbenKézi
KlímaosztálySN-T

További információk

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.

KSV36AI31

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

KSV36AI31

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

MultiBox fiók

A MultiBox fiókban gyümölcsöket és zöldségeket tárolhat ideális körülmények között - különösen az olyan nagyokat, mint a fejessaláta. A hullámos aljzat az élelmiszerekből távozó nedvességet elvezeti, így a zöldségek és gyümölcsök nem állnak a vízben.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

KSV36AI31

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Egy újabb tárolási szint

KSV36AI31

Nem számít, mennyi tárolóhely és polc van a lakásban, mindig kevésnek bizonyul. A FlexShelf többfunkciós polcnak köszönhetően a Bosch hűtők különösen rugalmasan használhatók. Ha helyre van szüksége kisebb tárolók vagy dobozok számára, akkor kihajtva egy további szintet alakíthat ki. Ha az alatta lévő helyre nagyobb edényeket vagy palackokat kíván helyezni, egyszerűen hajtsa vissza, így szinte eltűnik, hiszen nagyon kevés helyet foglal.

EasyLift üvegpolcok valamint tárolók az ajtón: Mindig a legjobb magasságban.

KSV36AI31

Az EasyLift üvegpolcok állítható magasságúak, maximálisan 6 cm tartományban, úgy, hogy az árucikkeket még csak ki sem kell venni. Ha pedig az ajtóban felfelé van több helyre szüksége, az EasyLift tároló az ajtón korlátlanul változtatható, akár 40 cm-rel is, még akkor is, ha teljesen tele van.

A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár kétszer tovább maradnak frissek.

Az egészséges élet még sohasem ment ilyen könnyen. A VitaFresh plus frissentartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek ideális tárolási feltételeit a különösen alacsony hőmérséklettel és az optimális páratartalom-vezérlés alkalmazásával. A fiók ideális páratartalma egyszerűen állítható a párás és a száraz érték között a vitaminok és ásványi anyagok még hatékonyabb megőrzése érdekében. A zöldségek és gyümölcsök így nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár kétszer tovább maradnak frissek.

Miért minket válasszon?

  • Pénztárcabarát árak
  • 14 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Szakértő csapat, vevőbarát ügyintézés
  • Országos házhozszállítás 2-4 munkanap alatt
Close