HU85LS LG Projektor

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
200602178
1279 900 Ft

Az LG Electronics (LG) a CES 2019 kiállításon bemutatkozó új CineBeam HU85L ultrarövid vetítési távolságú, lézerfényforrású 4K vetítője már el is nyerte a CES 2019 innovációs díját. Az új modell az LG első 4K projektora, a HU80K sikerére épít, és minimális helyigényével, kompakt kialakításával lenyűgözően éles 4K képet ígér gyakorlatilag bármely síkfelületre – falra, padlóra vagy mennyezetre – vetítve.

Ultrarövid vetítési távolságával az HU85L alig több, mint 5 centiméterre elhelyezve el a vetítőfelülettől már 228 centis (kb. 90 hüvelyk), 18 cm távolságból pedig már 305 centis (120 hüvelyk) átlójú még mindig fényes képet vetít.

A 4K UHD felbontású „CineBeam Laser 4K” vetítő 2.500 ANSI lumen maximális fényáramot, kiváló fekete-szintet és széles színtartományú rendkívül pontos színreprodukciót ígér. Az LG új projektora ugyanakkor számos tartalomelérési lehetőséget is biztosít streaming szolgáltatásokon, illetve USB, Ethernet és HDMI csatlakozóin keresztül is.

Az igen kompakt HU85L könnyen mozgatható, gyorsan elhelyezhető és használható, alig észrevehető kialakítása bárhová jól illik. A vetítő 12 pontos trapézkorrekciójával nagyobb képgeometriai pontosságot biztosít, kiküszöbölve az ultrarövid vetítési távolságú vetítők esetében gyakran nehézséget okozó képtorzulást.

A HU85L bizonyos piacokra készülő változatai az LG felsőkategóriás ThinQ TV-iben már alkalmazott mesterséges intelligencia beépítésével hangutasításokkal is vezérelhetőek. A nézők vezérelhetik a vetítő működését, például kimondva: „turn off projector after the movie has finished” („kapcsold ki a vetítőt a film befejezése után”), vagy szűkítve a megnézni kívánt tartalmak körét, azt mondva a projektornak, hogy „play yoga videos on YouTube” („játssz le jóga videókat a YouTube-on”). A mellékelt Magic Remote távirányítóba beszélve megkapható például a kedvenc szereplők főszereplésével megjelent filmek listája, majd kiválasztható a kívánt tartalom. A gesztusfelismerő Magic Remote háttérvilágítással ellátott gombjai könnyű navigálást biztosítanak sötétben is, és a távirányító mozgást érzékelve automatikusan bekapcsol.

Smart:
Igen
Felbontás :
3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Wi-Fi:
Igen
Szín :
Fehér
Bluetooth csatlakozási lehetőség:
Van
DVB-T tuner:
Nincs
DVB-T2 tuner:
Nincs
DVB-C tuner:
Nincs
DVB-C2 tuner:
Nincs
DVB-S tuner:
Nincs
DVB-S2 tuner:
Nincs
Elektronikus műsorújság:
Nincs
Teletext:
Nincs
Böngésző:
Van
Digitális audió kimenet (Optikai):
Van
Beépített hangszóró:
Van
Operációs rendszer:
WebOS ThinQ AI
USB Type-C csatlakozó:
Van
Üzenet küldése
back to top
Szűrők