HU80KSW LG Projektor

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
200602177
529 900 Ft
 

Nagyobb méret lenyűgöző 4K felbontásban

Tapasztalja meg az akár 150 hüvelyk méretű vetítővászon igazi moziélményét!
 

4K UHD 8,3 megapixellel

A projektor 3840 x 2160-as felbontású, melyet 8,3 millió különálló képpont hoz létre, és XPR* videofeldolgozással vetít ki. A kép 4-szer olyan sűrű és részletes, ami fontos a nagy, kivetített képeknél.
 
Lézerprojektor

20 000 órás lézerélettartam

Az erőteljes lézer fényforrás élénkebb színű képeket jelenít meg, és akár 20 000 órán át is működhet. Ha napi 8 órában játszik le videókat ezen a projektoron, a lézeres fényforrás 7 évig tart majd.
 

Tovább tartó fényerő

500 órás használat után egy projektorlámpa az eredeti fényerejének már csak 65%-ával működik, a lézer esetében azonban ez az érték 99%. A készülék ragyogóan fényes marad anélkül, hogy költséges cserére lenne szükség.
 
HDR 10

Rendkívüli képminőség

Ahhoz, hogy a tartalmakat megtekintőknek jobb HDR-élményben lehessen részük, a készülék az élénkebb képek érdekében adaptív tónusleképezést és színkorrekciót használ.
 

2500 lumenes fényerő

A 2500 lumen finom fényt biztosít, amely beltéri környezetben harsány fényesség nélkül hoz létre tiszta képeket.
 

TruMotion

A mozgásbecslő és mozgáskompenzáló (MEMC) technológia, egy olyan videofeldolgozási megoldás, ahol a rendszer a meglévő képkockák között animációs képkockákat hoz létre, az animációt folytonosabb megjelenésűvé és érzetűvé teszi.
 

Karcsú, modern kialakítás

A hagyományosnál kisebb, modern kialakítás és az objektívfedőn lévő tükör segít, hogy a készüléket az otthonában a saját ízlése szerint bárhol elhelyezhesse.
 

Automatikus függőleges trapézbeállítás

A függőleges automatikus trapézbeállítás mindössze néhány másodperc alatt automatikusan észleli és korrigálja a képtorzulást az optimális vetítési kép érdekében.
 

Minden falhoz jó

A kivetített képernyőméretet 66 hüvelyk (kiváló TV-hez) és 150 hüvelyk (kiváló mozifilmekhez) között változtathatja, 1,2-szeres nagyítással. A projektor egyszerű áthelyezésével bármilyen falterületet használhat képernyőként.
 

Markolat és automatikus kábelcsévélés

Használja a projektort bárhol az otthonában! A kábelcsévéléssel és a markolattal könnyen össze tudja csomagolni és hordozni.
 
Intelligens funkció

Legyen okosabb és egyszerűbb

A nagy képernyőhöz és az intelligens funkciókhoz optimalizált INTELLIGENS FELHASZNÁLÓI KEZELŐFELÜLETET használhat. Könnyen tud navigálni a tartalomban a TV-használók visszajelzései alapján kialakított felhasználói kezelőfelületen. A készülék a kényelem érdekében a vezeték nélküli billentyűzetet és egeret is támogatja.
 
Vezeték nélküli kiválóság

Képernyőtükrözés

A vezeték nélküli tükrözés a Miracast® használatával vetíti ki a kis okoseszközök tartalmait a projektor nagy képernyőjére. Bármilyen Bluetooth hangtermékhez is csatlakoztatható, például külső hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz.
 
Egyszerű USB Plug & Play

Egyszerűen csatlakoztatható

Egyszerű csatlakoztatást és lejátszást lehetővé tevő Plug & Play USB a filmek, képek és zenék élvezetéhez. A hagyományos csatlakoztatási lehetőségek közül az USB-, az Ethernet- és a HDMI-csatlakozó is megtalálható, valamint vezeték nélküli támogatás olyan külső eszközökhöz, mint a billentyűzet és az egér.
Smart:
Igen
Felbontás :
3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Wi-Fi:
Igen
Szín :
Fehér
DVB-T tuner:
Nincs
DVB-T2 tuner:
Nincs
DVB-C tuner:
Nincs
DVB-C2 tuner:
Nincs
DVB-S tuner:
Nincs
DVB-S2 tuner:
Nincs
Elektronikus műsorújság:
Nincs
Teletext:
Nincs
Böngésző:
Van
Digitális audió kimenet (Optikai):
Van
Beépített hangszóró:
Van
Operációs rendszer:
WebOS
Üzenet küldése
back to top
Szűrők