Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HTG8841 HEINRICH'S Asztali mosogatógép

Heinrich's
88.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Készlet állapot: Elérhető

AMOG240716001B

Nem értékelt
88.900 Ft
Menny.:db

Leírás

  • Az asztali mosogatógép használat közben szinte hangtalan (csak 60 dB), kompakt és kis helyet foglal.
  • Az évi fogyasztás mindössze 38 kWh [F energiaosztály] A 900 W-os mosogatógép 70%-kal csökkenti a vízfogyasztást; csak 5 liter víz öblítésenként.
  • 6 mosási program közül választhat: Standard 69 perc, Gyors 29 perc, ECO 59 perc, Csíramentes, 89 perc, Gyümölcs mód gyümölcsökhöz/zöldségekhez (mosószer nélkül is lehetséges).
  • Ami tökéletesen megfelel a célnak, és megkönnyíti a tisztítást. Egyelőre hozzáigazíthatja a mosogatógépet a csatlakozáshoz.
  • A két kapcsolat közül melyik felel meg Önnek? Víztartály 5 literes vízkapacitással vagy közvetlen csapcsatlakozással. Kompakt mini mosogatógép

HEINRICH'S HTG 8441 asztali mosogatógép, praktikus méret 5 literes tartállyal, vízcsatlakozóval vagy anélkül

Mini mosogatógép – Az asztali mosogatógép használat közben szinte hangtalan (csak 60 dB), kompakt és kis helyet foglal.

GAZDASÁGOS LUXUS - Az évi fogyasztás mindössze 38 kWh [F energiaosztály] -Ez a 900 W-os mosogatógép 70%-kal csökkenti a vízfogyasztást; mivel csak 5 liter vizet használ öblítésenként. Tehát többet a háztartás költségvetéséből!

Programok és funkciók: A 360°-os tisztítófedélnek és a 14 vízsugárnak köszönhetően a szórókarokból alaposan és tisztán elmoshatja az edényeket. 6 mosási program közül választhat: Normál 69 perc, Gyors 29 perc, ECO 59 perc, Csíramentes (bébiételek) 89 perc, Gyümölcs mód gyümölcsökhöz/zöldségekhez (Mosószer hozzáadása nélkül). A szárító funkció is hozzáadható minden kiválasztott öblítési folyamathoz (60 perces szárítás).

KOMPAKT KIALAKÍTÁS – ami tökéletesen megfelel a célnak, és megkönnyíti a tisztítást. Egyelőre hozzáigazíthatja a mosogatógépet a csatlakozáshoz. A két kapcsolat közül melyik felel meg Önnek? Víztartály 5 literes vízkapacitással vagy közvetlen csapcsatlakozással. Semmi gond, ez az asztali mosogatógép mindkettőre képes! A mini mosogatógép bárhol elfér, vagyis nem kell aggódnia a bosszantó és időigényes öblítéstől és mosogatástól.

Paraméterek

Terítékek száma 2
Vízfogyasztás szabványos tisztítási ciklus 4,5 liter
Zajkibocsátás 60 dB (A)
Energiahatékonysági osztály (skála) F (A-tól G-ig)
Programok száma 5
Indítási idő késleltetése IGEN

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!