Leírás
- A Heinrich's Sous-Vide készülék egészséges és optimalizált főzési élményt kínál. Ez azt jelenti, hogy az íz és a fontos összetevők megmaradnak az ételben.
- A hús, a hal és a zöldségek tökéletesre főznek. A sous vide tűzhellyel lehetetlen túlfőzni az ételt.
- A 45-90 °C közötti, 1 °C-os lépésekben történő elektronikus hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően az előzőleg vákuumzárral lezárt ételeket pontosan elkészítik.
- A rozsdamentes acél ház kék LCD kijelzővel mutatja az aktuális hőmérsékletet, és az időzítő akár 72 órára állítható.
- Az egyszerű kezelést a kiváló minőségű funkciógombok biztosítják. Bekapcsoláskor minden gombnyomást hangjelzés erősít meg.
- Teljesítmény: 520 W
- Minimális hőmérséklet: 45 °C
- Hőmérséklet maximum: 90 °C
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!