SAMSUNG Beépíthető sütő, A, NV75N5641RS

Katalitikus tisztítás, grill, Dual Cook Flex

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

133 900 Ft‎ (bruttó)


1+1 év (Első év teljes körű, második év szervízgarancia)

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

TípusElektromos sütő
Űrtartalom75 liter
Szélesség59,6 cm
Magasság56,6 cm
EnergiaosztályA
KijelzőVan
GyerekzárVan

Egyéb infó

Élvezze a különféle ételek főzésének rugalmasságát a Samsung Dual Cook Flex segítségével.

Használja a felső területet kisebb ételek sütéséhez.

Könnyen hozzáférhet a felső területhez, miközben különféle ételeket készít, anélkül, hogy az alsó részben hőveszteség lenne.

Kettő az egyben sütő

A Dual Cook technológiának köszönhetően az alsó és felső sütőtér egymástól függetlenül használható, így egyszerre két fogást is készíthetsz különböző hőfokon, eltérő sütési idővel.Nagyobb méretű étel sütéséhez a teljes tér is használható.

Kevesebb hőveszteség

Időt és energiát takarít meg az ételek elkészítése során. Csak a felső felének használata 22% -kal csökkentheti az étel elkészítésének idejét, és 21% -kal kevesebb energiát fogyaszthat az egész sütő melegítéséhez képest.

Katalitikus tisztítórendszer

A katalitikus rendszer megkönnyíti a takarítást. A sütő hátoldalán lévő speciális bevonatú panel elnyeli a felületre cseppenő zsírt, és magas hőmérséklet hatására a lerakódás oxidálódik. Így a hátramaradt szennyeződés tisztítószer használata nélkül könnyedén eltávolítható.

Süssön egyszerre több és nagyobb fogásokat

A tágas, 75 literes sütőtérben egyszerre készítheti a fő fogást és a desszertet, de akár egyetlen, 10 kilós pulyka is könnyedén befér. Így a vasárnapi ebéd többé már nem akadály!

Teleszkópos sütősín

A sütősínek segítségével gördülékenyen mozgatható a sütőtálca - még nehezebb edények és fogások esetén is. Így az ételek forgatása, sütés közbeni fűszerezése már nem jár felfordulással. Több kényelem. Professzionális eredmények.

Gyors előmelegítés

A Samsung sütő beépített előmelegítő rendszerrel rendelkezik, amely rövidebb előmelegítési időt és alacsony energiafogyasztást biztosít. Baking Pro Süsse a hústúgy, mint egy profi. Az egyik funkciónak köszönhetően 220 ° C-ra melegszik a sütő, majd automatikusan beállítja a lassú sütési hőmérsékletet, így ideális textúrát biztosít. Hőmérséklet-szabályozás

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában: