GORENJE Szárítógép, A++, 7 kg, DE72/G

TwinAir funkcióval

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

124 900 Ft‎ (bruttó)


144 900 Ft‎ (bruttó)

-14%

1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás7 kg
KivitelElöltöltős
Zajszint65 dB
SzínFehér
Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység62,5 cm
EnergiaosztályA++

Egyéb infó

Szárítási üzemmódok-Tökéletes illeszkednek a Te igényeidhez 

Technológiánk biztosítja, hogy az összes szövettípus a lehető legjobb módon legyen megszárítva a hőfok, a forgásszám és az időintervallum optimális kombinációjának köszönhetően. Ezen beállítások mellett további módosításokra van lehetőség a különböző szárítási módok segítségével, lehetővé téve az éppen aktuális igényedhez teljesen megfelelő kombináció megtalálását. 

"A" kondenzációs hatékonysági osztály besorolás-Megszűnteti a felesleges páratartalom problémáját a ruhák szárításakor 

A WaveActive szárítógépek minden szárítási ciklusban lenyűgöző mennyiségű, 90%-nyi nedvességtartalmat vonnak ki a ruhákból, ezáltal biztosítják a ruhák teljes száradását és kiküszöbölik a túlzottan magas páratartalom problémáját otthonodból. A "B" kondenzációs hatékonysági osztályba tartozó szárítógépekhez viszonyítva ez 55 literrel kevesebb vizet jelent évente - ami nem kerül be a lakótered levegőjébe. 

TwinAir funkció-Hatékony szárítás még a legnagyobb halom szennyesnél is! 

A Gorenje által szabadalmaztatott kétirányú levegő befúvási rendszernek köszönhetően még a legnagyobb méretű ruhadarabok is egyenletesen szárazak, puhák és kevésbé gyűröttek lesznek rögtön a szárítógépből a program végén való kiemeléskor. 

Egyszerű kezelőfelület-Három lépés és kész is vagy! 

A könnyen használható kezelőfelület a középpontban elhelyezett választógombbal lehetővé teszi, hogy mindössze 3 egyszerű lépésben indítsd el a szárítást: kapcsold be a szárítógépet, válaszd ki a programot és nyomd meg azindítást! 
Az extra funkciók és beállítások lassú, almenükben való kiválasztása nélkül, szabadon választhatsz a beállítások között az első menü szinten, a nagy érintőfelületen, így biztos lehetsz benne, hogy a ruháid pont úgy lesznek megszárítva, ahogy a legjobban szereted. 

AirRefresh funkció-Gyors felfrissülés a ruháidnak 

Speciális frissítési program a ruháid felfrissítéséhez sportolás vagy épp egy vacsora után. A befújt friss levegő eltávolítja a illatokat, az ételek és a cigaretta szagát. 30 perc múlva a ruháid készen állnak, és majdnem olyan frissek, mintha kimostad volna őket.

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: