NAVON Kombinált hűtőszekrény, A++, 240 liter, 283

Automatikus leolvasztás funkcióva

Új termék

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

51 102 Ft‎(nettó)

Áfa: 27%

64 900 Ft‎ (bruttó)


2 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

KialakításSzabadonálló
KivitelFelülfagyasztós
Zajszint40 dB
SzínFehér
Szélesség54 cm
Magasság160 cm
Mélység57 cm
EnergiaosztályA++
Hűtő kapacitás198 liter
Fagyasztó kapacitás42 liter
Cserélhető oldalú ajtónyitóVan

Egyéb infó

Navon 283 hűtőszekrény nagyszerű kombinációja egy hagyományos hűtőgépnek és egy fagyasztónak. A hűtőtérben több praktikus polc várja, hogy tele pakold finomságokkal, az alul elhelyezett fagyasztószekrényben pedig tágas hely áll rendelkezésedre a mirelit termékek, vagy lefagyasztani kívánt ételeid számára.

240 literes űrtartalommal rendelkező hűtőgép, méreteit illetően a középkategóriába sorolható. Kompakt mérete és tárolókapacitása alapján, hétköznapi családok, átlagos konyhájába a legideálisabb.

Az A++ energiabesorolás alá tartozó hűtőszekrény mintegy 20%-kal fogyaszt kevesebbet sima A osztályos társainál. Ezzel hosszú távon rengeteg energiát és pénzt takaríthatsz meg.

A nagyszerű automatikus leolvasztás funkcióval nem kell többé a leolvasztással bajlódnod. A hűtőgép automatikusan eltünteti az oldalfalon képződő jégréteget, az olvadékvíz pedig egy külső tárolóedénybe folyik, majd elpárolog.

Az ajtónyitás megcserélhetőségével a Navon 283 hűtőgép maximális rugalmassággal bír. Ennek köszönhetően a konyha bármely szegletébe elhelyezheted, ha az ajtónyitás akadályoztatva van, könnyedén megfordíthatod.

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: