SAMSUNG Kombinált hűtőszekrény, A++, 367 liter, RB37J5345SS

Space Max technológia

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

110 157 Ft‎(nettó)

Áfa: 27%

139 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

KialakításSzabadonálló
KivitelAlulfagyasztós
RendszerNo Frost (jegesedésmentes)
Zajszint39 dB
SzínSzürke
Szélesség59,5 cm
Magasság201 cm
Mélység71,9 cm
EnergiaosztályA++
Hűtő kapacitás269 liter
Fagyasztó kapacitás98 liter
KlímaosztálySN,T

Egyéb infó

Még több hely, hogy még ritkábban kelljen bevásárolni 
A Samsung BMF hűtőszekrények a Space Max technológiának köszönhetően óriási tárhellyel rendelkeznek, hogy minden élelmiszernek jusson hely: az italoknak, a fagyasztott ételeknek, a másnapi reggelinek, ebédnek és vacsorának, a hétvégi reggelinek, ebédnek és vacsorának.


Minden sarkot lehűt 

A Samsung hűtőszekrények hűtési folyamata magában foglalja az All-around Cooling rendszert, mely a hűtőszekrény minden egyes négyzetcentiméterét egyenletesen hűti le. A hideg levegőt minden polcszinten több fúvóka bocsátja ki, így az fenntartja az egyenletes és állandó hőmérsékletet annak érdekében, hogy az élelmiszer friss maradhasson. 

Ideális a hús- és halételekhez 
A Fresh Zóna egy ötletesen kialakított fiók, amely ideális környezetet és optimális hőmérsékletet biztosít a hús- és halételek frissentartásához.


A nagyobb és magasabb termékeknek 

Gyakran előfordul, hogy egy hétrétegű tortával vagy egy üveg csemegeuborkával tarkított akadálypályán kell átküzdeni magunkat ahhoz, hogy elérjük a hűtőszekrény hátsó részében elhelyezett joghurtos poharat. Egyetlen rossz mozdulat, és tejszínhab vagy üvegcserepek borítják a padlót. A könnyen kihúzható polc görgős vasalatának köszönhetően könnyen kihúzható, így mindig pontosan ismerheti, rendben tarthatja és egyszerűen elérheti a Samsung RB37J5345SS/EF hűtőszekrénye tartalmát. 

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: