SAMSUNG Kombinált hűtőszekrény, A+++, 350 liter, RB36J8799SS

 Precise Chef Cooling technológiával

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

133 780 Ft‎(nettó)

Áfa: 27%

169 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

KialakításSzabadonálló
KivitelAlulfagyasztós
RendszerNo Frost (jegesedésmentes)
MegvilágításLED
Zajszint38 dB
Szélesség59,5 cm
Magasság201,7 cm
Mélység59 cm
EnergiaosztályA+++
Hűtő kapacitás240 liter
Fagyasztó kapacitás110 liter

Egyéb infó

A professzionális konyhák alapján kialakított  Kitchen Fit Refrigerator, azaz egy olyan hűtőgép, amely tökéletesen illik bármilyen konyhadizájnhoz, és a  Precise Chef Cooling™  technológia segítségével képes az ételt minden eddiginél tovább frissen tartani.


Mesterszakács-szintű pontosság

A hivatásos szakácsok által inspirált és az otthoni kulináris élmények továbbfokozásának igényével kifejlesztett készülékek legfontosabb jellemzői: a hűtőberendezés Precise Chef Cooling technológiája a minimumra, ±0.5°C-ra csökkenti a hőmérsékletingadozást, és ezáltal hosszabb ideig segít megőrizni az ételek eredeti ízét és állagát. A Chef Mode biztosítja, hogy az egyes hozzávalókat a mesterszakácsok által javasolt hőmérsékleti tartományon belül tudjuk tárolni a hűtőben, miközben a Chef Zone lehetővé teszi a hőmérséklet egyedi beállítását olyan különleges igényű ételek esetén, mint például a hal vagy a hús. Továbbá, a Twin Cooling Plus funkció optimális szinten tartja a páratartalmat, elkülönítve a szagok a hűtő és a fagyasztó rekeszek között.

Harmonikus hűtődizájn

A konyhabútorok között történő harmonikusan elhelyezés érdekében, a Chef Collection Kitchen Fit elnevezésű hűtő matt fémborítást kapott, s ezzel igényes, modern kiegészítőjévé válik bármelyik európai konyhának. A süllyesztett nyitókar kék háttérfénye elegáns hatást kelt azok számára, akiknek a konyha nem csak az ételkészítés színtere, de egyben a főzés iránti szenvedélyük kifejezőeszköze is.

Professzionális rozsdamentes acél tárolók

A rozsdamentes acélból készült hűtőlap biztosítja, hogy a hűtött élelmiszerek frissek maradjanak a hűtőszekrényben, miközben a Chef Pan rozsdamentes acél tálcájának segítségével pácolhatunk, tárolhatunk vagy akár el is készíthetjük az ételt a hűtőben – akár csak a hivatásos szakácsok. Miután végeztünk, a Chef Pan kényelmesen, egyből a mosogatógépbe helyezhető.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: