SAMSUNG Amerikai típusú hűtőszekrény, A++, 470 liter, RH57H90707F

No Frost, Víz,- és jégadagoló

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

439 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

KialakításSzabadonálló
RendszerNo Frost (jegesedésmentes)
Zajszint39 dB
SzínSzürke
Szélesség91 cm
Magasság178 cm
Mélység72 cm
EnergiaosztályA++
Hűtő kapacitás394 liter
Fagyasztó kapacitás178 cm

Egyéb infó

Kedvenc ételei karnyújtásnyira 

A Samsung Food Showcase hűtőszekrény ShowCase része a ,,hűtő a hűtőben", elől került elhelyezésre annak érdekében, hogy családja kedvenc és gyakran használtételeihez gyorsan és könnyen hozzáférjen. Hat nagy rekesszel rendelkezik, mely alkalmas a különféle ételtípusok tárolására (sajtok, szószok, italok, snackek, satöbbi), valamint három zónával a különböző családtagok számára, hogy mindenki könnyen megtalálja, amit éppen szeretne. 

Megőrzi a hideg levegőt 

Az elülső ajtóban került elhelyezésre a Samsung Food Showcase hűtőszekrény Metal Cooling Guard-ja, amely segíti az optimális hőmérséklet fenntartását, így az ételek frissek maradhatnak, még abban az esetben is ha Ön gyakran nyitja és zárja a ShowCase ajtót. A Metal Guard megtartja a hideg levegőt és jó hővezető képességének köszönhetően gyorsan helyreállítja a hőveszteséget, amikor az ajtó újra bezárásra kerül. 

Időtlen, elegáns dizájn 

A Samsung Food Showcase hűtőszekrény kifinomult, prémium stílusa valamennyi modern konyhába elhozza az eleganciát időtlen tömör fémburkolatával és rozsdamentes acél jég- és vízadagolójával, melyet még hangsúlyosabbá tesz a kijelző szövegének jégkék megjelenítése. A konyhapulthoz igazodó dizájn harmóniában van az Ön konyhájával, így nincs szükség további szerelésre. 

Minden sarkot lehűt 

A Samsung Food Case hűtőszekrény hűtési folyamata magában foglalja az All-around Cooling rendszert, mely a hűtőszekrény minden egyes négyzetcentiméterét egyenletesen hűti le. A hideg levegőt minden polcszinten több fúvóka bocsát, így az fenntartja az egyenletes és állandó hőmérsékletet annak érdekében, hogy az élelmiszer friss maradhasson. 

Állítható tároló 

A Samsung Food Showcase hűtőszekrény Slide & Fold Shelf extra rugalmasságot ad az Ön tárolójához. Kihúzható és betolható, valamint könnyen felhajtható, felemelhető vagy leereszthető, annak érdekében, hogy illeszkedjen bármilyen méretű termékhez, beleértve a nagyobb üvegeket, a magas és terjedelmes csomagolásúakat is. 

Azonnali jég és víz 

Az elegáns rozsdamentes acél kivitelelezéssel és jégkék kijelzővel a Samsung Food Showcase hűtőszekrény Ice & Water adagolója egy egyszerű lehetőséget kínál az Ön felfrissítésére. Egy gombnyomással élvezheti a hűtött, szűrt, frissítő vizet vagy poharába töltheti a tört vagy kocka alakú jeget. 

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: