SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 9 kg, 1400 ford./perc, WW90M741NOA

QuickDrive™ technológia

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

169 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás9 kg
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc
KivitelElöltöltős
Zajszint49-73 dB
SzínFehér
Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység60 cm
EnergiaosztályA+++
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságA
Vízfogyasztás43 liter/ciklus

Egyéb infó

Fele annyi idő a mosásra 
A QuickDrive™ technológia képes akár 50%-kal csökkenteni a mosás idejét és 20%-kal az energiafogyasztást úgy, hogy a mosási teljesítmény változatlan marad. A különleges kialakítású ‘Q-Drum™’ egy olyan speciális dobkialakítás, ami lehetővé teszi, hogy a dob és annak hátlapja egymástól függetlenül forogjanak. Ez a megoldás hatékonyabb mechanikai hatást biztosít a ruhák számára, ami fokozza a mosási teljesítményt, csökkenti a mosási időt és mégis kíméletes mosást biztosít a ruhák számára. 

Add hozzá mosás közben 
Kifelejtettél egy pólót Az AddWash™ ajtó segítségével gyorsan és egyszerűen hozzá adhatod a mosásból kimaradt ruhadarabokat a mosási ciklus megkezdése után is. Csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnéd a kézzel mosott kényes darabokat Arra is van lehetőség, hogy az öblítési vagy szárítási ciklusban add hozzá a ruhákat. 

Mesterséges intelligencia a mosási élményért 
Laundry Recipe 

A Q-rator egy intelligens mosási asszisztens, amely a felhasználói interakciókból származó adatok felhasználásával tesz javaslatokat a még hatékonyabb QuickDrive™ mosási ciklusokhoz. 
A „Laundry Recipe” érzékelő automatikusan javaslatot tesz az optimális mosási programra a ruhák színe, anyaga, illetve a felhasználó által megadott mosási hőfok alapján. 
A „Laundry Planner” mosástervezés lehetővé teszi, hogy a fogyasztók maguk határozzák meg a mosás befejezésének időpontját, így a berendezés igazodik a felhasználók napirendjéhez. 
A "HomeCare Wizard" varázsló garantálja a berendezés optimális működését, az esetleges hibák kijelzését, amelyekhez gyors megoldási javaslatot is kínál. 

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: