SAMSUNG Amerikai típusú hűtőszekrény, A++, 543 liter, RS7778FHCSL

ClearView jégkészítő, Twin Cooling Plus

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

279 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás543 liter
RendszerNo Frost (jegesedésmentes)
Zajszint39 dB
SzínSzürke
Szélesség91,2 cm
Magasság178,9 cm
Mélység71,2 cm
EnergiaosztályA++
Éves energiafogyasztás353 kWh/év
Hűtő kapacitás359 liter
Fagyasztó kapacitás184 liter
KlímaosztálySN-T

Egyéb infó

Élvezze a több jeget és helyet a ClearView jégkészítővel 

Az ajtóba beépített ClearView jégkészítő értékes helyet szabadít fel a fagyasztóban miközben akár 2 kg jeget is tárol. Ez 2 szabad polccal többet jelent Önnek, melyen több liternyi jégkrémet és fagyasztott ételt is tárolhat. A jégkészítő tartalmaz egy átlátszó rekeszt, így Ön láthatja, hogy mennyi jég áll még a rendelezésére. 

Könnyen nyíló ajtók még a legifjabb ínyenceknek is 

Képzeljen el egy olyan hűtőszekrény fogantyút, mely a konyháját nyitja ki. Ahelyett, hogy a konyhatérből venne el helyet, az EZ fogantyút ugyanis az ajtóba süllyesztették. Nem csupán eleganciát kölcsönöz, hanem az okosan megtervezett fogantyúval egy érintéssel lehet kinyitni az ajtót. Egy ujj és minimális erőfeszítés, ennyi kell csak. 

A Twin Cooling Plus® Rendszer a legjobbat hozza ki a hűtőszekrényből és a fagyasztóból is 

Az új H Series Hűtőszekrény két egymástól függetlenül üzemelő ventilátorral és pontos hőmérséklet-beállítással biztosíthatja az optimális páratartalmat mind a hűtőszekrény, mind a fagyasztó részen. Ez a Twin Cooling Plus® Rendszer segít megőrizni az almák frissességét, a jégkrém nem fog túlfagyni és a jégkockáknak sem lesz olyan szaguk mint a fokhagymás kenyérnek, amit épp a hűtőszekrényben tárolt. 

Helyezze új megvilágításba a hely- és az energiatakarékosságot 

A belső tér hátsó falán LED-es toronyvilágítás fut végig; mivel nem a belső tér tetején helyezkednek el, így több hely marad magasabb dolgoknak. Kevesebb hőt is bocsát ki, mint a hagyományos villanykörték, más szóval nem kell olyan keményen dolgoznia a hűtőszekrénynek, hogy megfelelően hűtsön. Az energiatakarékos funkció ellenére is meglepően erős fénynek köszönhetően Ön azonnal meg tudja különböztetni a szőlődzsemet az eperlekvártól, még akkor is, ha az alsó polcon van. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: