SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 10 kg, 1600 ford./perc, WW10H9600EW

Auto Optiman Wash technológiával

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

149 528 Ft‎(nettó)

Áfa: 27%

189 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás10 kg
Centrifuga fordulatszám1600 ford./perc
KivitelElöltöltős
SzínFehér
Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység60 cm
EnergiaosztályA+++
Éves energiafogyasztás119 kWh
Kijelzővan
Gyerekzárvan
Vízfogyasztás11500 liter / év

Egyéb infó

Nyissa szélesebbre, szedje ki könnyebben a ruhákat

Samsung WW10H9600EW/EO elöltöltős mosógép, melynek ajtaja a kettős fém csuklópántnak köszönhetően teljes szélességében kitárható, lényegesen egyszerűbb a ruhák be- és kipakolása. A vékonyabb kerettel tökéletesen illeszkedik a modern lakókörnyezetbe. A Samsung egyedülálló Crystal Gloss technológiájával készült áttetsző, kristály kék ajtó fénytörésének köszönhetően a színek széles spektrumával gyönyörködteti a szemet.
 

Mosson egyetlen érintéssel

A mosásnak nem kell feltétlenül bonyolult műveletnek lennie. A Samsung mosógépe szakít a fölösleges és zavaró gombokkal és a komplex irányítással. Ehelyett egy 5’’-os színes érintőképernyővel rendelkező LCD kijelzőt alkalmaz, amivel sokkal egyszerűbben és könnyebben végezheti el a mosást – pontosan úgy, ahogy azt Ön szeretné.

Nem csak a kifinomult ízlés érzetét kínálja Önnek, hanem a könnyű használhatóság és kezelés élményét is, mely során ujjának egyetlen mozdulatával megadhatja saját beállításait, például a ruházat típusát, a víz hőmérsékletét, a fordulatszámot és a mosószer típusát is. A jól látható LCD képernyőn pedig egyszerűen és élethűen követheti nyomon a programfolyamat állapotát.

Automatikus víz, mosószer és mosásprogram szabályozás

Samsung WW10H9600EW/EO mosógép Auto Optimal Wash™ technológiája mindig biztosítja a tökéletes mosási eredményt. Négy érzékelős technológiájával felismeri a kimosandó ruhák információit, úgymint a töltőtömeget, a szükséges víz és mosószer mennyiségét és a szennyezettség mértékét, amelyek birtokában kiválasztja az optimális mosási programot.

Automatikus adagolója a négy érzékelős technológiával együttműködve automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt, illetve az átmosás és az öblítés alkalmait is növeli, hogy az Ön ruhái mindig makulátlanul tiszták legyenek. Csak tegye be a ruháit, és nyomja meg az Auto Optimal Wash™ gombot! * Az automatikus adagoló 19 programra elegendő mosószer tárolására képes, amely akár 1 havi mosásra is elég, 4 mosás/hét átlaggal, 5 kg-os töltési tömeggel számolva, normál szennyezettség mellett. *A tényleges adatok az egyéni beállításoktól függően változhatnak.

Mosson hidegen - Takarítson meg energiát

Samsung WW10H9600EW/EO mosógép segít Önnek az energiatakarékosságban, mivel nagymennyiségű ruhát is képes tisztára mosni alacsony hőmérsékleten az Eco Bubble™ technológiának köszönhetően. A normál program elindulása előtt az egyedülálló buborék-generátor működésbe lép. Levegő és víz használatával buborékokat hoz létre, melyek feloldják és aktivizálják a mosószer összetevőit, így gyorsan behatolnak a szövetszálak közé, és könnyedén, gyorsan eltávolítják a foltokat.

Mosson hideg (15° C-os) vízben is éppen olyan hatékonyan, mint meleg vízben a Super Eco Wash programmal. * IEC 60456-2010 alapján tesztelve / 4 kg-os töltéssel / Super Eco Wash Cold módban (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40° Eco Bubble nélkül móddal (WF0702WKU). Az egyéni felhasználás eredményei eltérhetnek.

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: