GORENJE Kombinált hűtőszekrény, A+++, 307 liter, ONRK193R

No Frost, gyorshűtés funkció

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

189 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

KialakításSzabadonálló
KivitelAlulfagyasztós
RendszerNo Frost (jegesedésmentes)
MegvilágításLED
Zajszint38 dB
SzínPiros
Szélesség60 cm
Magasság195 cm
Mélység67 cm
EnergiaosztályA+++
Éves energiafogyasztás168 kWh
Hűtő kapacitás222 liter
Fagyasztó kapacitás85 liter

Egyéb infó

Ideális mikroklíma minden hűtőpolcon
A hűtőgépekben működő korszerű technológia az ionizáció természetes folyamatát utánozza annak érdekében, hogy az ételeink hosszabb ideig frissek maradjanak. A hűtőgép által generált negatív töltésű ionok folyamatosan felfrissítik a levegőt egy természetes mikrokörnyezet „alteregójaként”, ideális környezetet hozva létre a friss ételek számára. A MultiFlow 360° ventilációs rendszer egyenletesen oszlatja el az ionizált levegőt 14 befúvónyílás segítségével azért, hogy minden polcon állandó legyen a hőmérséklet.
Nincs több unalmas leolvasztás
A piac egyik legjobb hűtőrendszere, amely a fagyasztórekeszbe van szerelve, megakadályozza, hogy a jég és a fagy felhalmozódjon az energiafogyasztás alacsony szintje, míg a hűtőszekrényben ideálismikroklíma friss élelmiszerekhez. Az ionizált levegő áramlása meggátolja az étel kiszáradását, és megőrzi vitaminjait és ásványi anyagait.
Egy hűtőszekrény, amely felismeri a szokásainkat
Ezt az intelligens rendszert arra terveztük, hogy használatának jellegétől függetlenül optimális hőmérsékletet tartson fent a készülékben. 
Minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját, meleg levegőhullám zavarja
 meg a belső hőmérséklet stabilitását és meggyorsítja az étel romlását. Az AdaptTech hűtés egy korszerű érzékelő-technológia, amely „figyelemmel követi” a felhasználó szokásait 7 napon keresztül és naponta jegyzi az ajtónyitás gyakoriságát és időpontjait.
Gyümölcsök és zöldségek, mintha egyenesen a természetből lennének
A hűtőszekrény legalacsonyabb hőmérsékletű fiókja ideális hús, hal, gyümölcsök és zöldségek tárolásához. Sokkal hosszabb ideig őrzi meg az élelmiszerek frissességét, aromáját, színét és zamatát.

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: