INDESIT Mosó-szárítógép, A, 7kg/5kg, 1600 ford./perc, EWDE 71680

Szárazsági szint érzékelő, késleltetés funkció

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

78 661 Ft‎(nettó)

Áfa: 27%

99 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Kapacitás7 kg/5 kg
Centrifuga fordulatszám1600 ford./perc
Zajszint54 dB
Szélesség59,5 cm
Magasság85 cm
Mélység53,5 cm
EnergiaosztályA
Éves energiafogyasztás952kWh / év (mosás+ szárítás)
KijelzőVan
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságA
Vízfogyasztás 18400 liter / év

Egyéb infó

Eco Time
Az Eco Time funkció automatikusan csökkenti a felhasznált víz és energia mennyiségét, így akár 20%-os megtakarítást is elérhető. A kisebb vízmennyiség ideális hőmérsékletre történő felmelegítéshez kevesebb energia is elegendő, miközben a tisztítás minősége maximális marad.

Energy Saver
Az Energy Saver opció használatával a gép nem melegíti fel a vizet 30°-nál melegebbre, miközben a maximális tisztítóhatást a dob erőteljesebb forgatásával éri el. Így Ön energiát spórolhat meg.

Rövid tanfolyam minden nap
A MyTime mosó szárító széles skáláját kínálja a különböző hosszúságú rövid programot: tiszta mosás programok keretében 1 óra és egy integrált mosó-szárító ciklus mindössze 90 perc alatt időtakarékos szárítási fázis köszönhetően az innovatív Thermo centrifuga technológiát.

Szárazsági szint érzékelő
Az automata szintek a kívánt szárazságra szárítanak: Vasaléskész szint a vasalást igénylő ruhadarabokhoz, Akasztószáraz azokhoz a ruhaneműkhöz, amelyeket nem kell teljesen megszárítani, Szekrény szárazra állítsd be azokat a ruhákat, amelyeket vasalás nélkül akasztasz a szekrénybe és Extra programra azokat, amelyeket teljesen meg kell szárítani (törölközők, köntösök). Idő alapján is választhatsz szárító programot (30-tól 180 percig).

Delay Timer
A Delay Timer opció segítségével előre be lehet állítani a mosógép bekapcsolási időpontját az egyéni igényeknek megfelelően. A program elindítása akár 24 óráig is késleltethető. Készítse be a ruhatöltetet, adja hozzá a mosószert, állítsa be a programot és a gép az Ön által beállított időpontban fog elindulni.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: