ALIOMATIC Mosó-szárítógép, A, 8 kg/6 kg, 1400 ford./perc, WDA 8614

Késleltetett indítás, túlfolyásgátló

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

86 535 Ft‎(nettó)

Áfa: 27%

109 900 Ft‎ (bruttó)


Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás8 kg/6 kg
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc
Zajszint54 dB
SzínFehér
Szélesség59,5 cm
Magasság85 cm
Mélység60,5 cm
EnergiaosztályA
KijelzőVan
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságB

Egyéb infó

Levegő friss
Maximum 1,5 kg fehér ruha felfrissítése 30° C-on mindössze 30 perc alatt.

Különleges programok
Az Express Wash&Dry programnak köszönhetően mindössze 35 perc alatt felfrissítheted és megszáríthatod kevéssé szennyezett ruhadarabjaidat (0,5kg-ig). A farmer szövetének és színének megóvására a Jeans programot terveztünk. A Sport programok a sportruházathoz ideálisak.

Szárazsági szint érzékelő
Az automata szintek a kívánt szárazságra szárítanak: Vasaléskész szint a vasalást igénylő ruhadarabokhoz, Akasztószáraz azokhoz a ruhaneműkhöz, amelyeket nem kell teljesen megszárítani, Szekrény szárazra állítsd be azokat a ruhákat, amelyeket vasalás nélkül akasztasz a szekrénybe és Extra programra azokat, amelyeket teljesen meg kell szárítani (törölközők, köntösök). Idő alapján is választhatsz szárító programot (30-tól 180 percig).

Delay Timer
A Delay Timer opció segítségével előre be lehet állítani a mosógép bekapcsolási időpontját az egyéni igényeknek megfelelően. A program elindítása akár 24 óráig is késleltethető. Készítse be a ruhatöltetet, adja hozzá a mosószert, állítsa be a programot és a gép az Ön által beállított időpontban fog elindulni.

Szagtalanító ciklus
Megszünteti a tartós szagokat köszönhetően a dob új mozgásainak, a ciklus végéhez adott plusz öblítésnek és az állandó hőmérséklet kontrollnak.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: