LG Mosó-szárítógép, B/A, 8kg/4kg, F1496AD3

Inverter Direct Drive motor, 6 motion

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

129 900 Ft‎ (bruttó)


Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás8 kg (mosás), 4 kg (szárítás)
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc
KivitelElöltöltős
SzínFehér
Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység60 cm
EnergiaosztályB
Energiafogyasztás bekapcsolva6,48 kWh/ciklus
KijelzőVan
Vízfogyasztás49 liter/ciklus

Egyéb infó

Inverter Direct Drive motor 

Az Inverter Direct Drive motor közvetlenül a tengelyre van építve: nincs áttétel, szíj, amely súrlódást generál és rezgéseket okoz. A kevesebb mozgó alkatrész pedig megbízhatóbbá teszi. Csendes, tartós és rezgésmentes mosógépekkel akár éjjel is moshat. 
Az állandó fordulatszámú megoldással szemben az LG Inverter Direct Drive rendszere változtatható fordulatszámú motort alkalmaz, mely révén a mosógép teljesítménye igény szerint változik. 

Hosszú élettartam 

Az LG Electronics gyártmányú mosógéphez készült Direct Drive motor vizsgálata során 5000 mosási ciklus alatt meghibásodást nem észleltünk, amely 22 évnyi használatnak felel meg. 

6 motion: a kézi mosáshoz hasonló gyengédség 

A 6 Motion Direct Drive minden ruhatípus esetében optimális mosási teljesítményt nyújt, mert a kézi mosáshoz hasonló gyengédséget nyújtja az összes mosási programon. Mivel a dobmozgások típusa és ereje változtatható, a 6 Motion DD használatával a mosás hatékony, mégis kíméletes. 

Töltetérzékelő 

Bátran válasszon nagyobb kapacitású mosógépet! Nagyméretű szennyeseit mossa könnyedén, indítsa be a mosógépet kevesebbszer és töltsön több időt családjával. Az Inverter Direct Drive technológia érzékeli a töltet mértékét, és a legjobb teljesítmény és maximális hatékonyság érdekében kiválasztja a megfelelő mosási és öblítési időt, valamint a vízmennyiséget. 

Smart Diagnosis 

Az LG megoldásának, a Smart Diagnosis funkciónak köszönhetően nem kell törődnie a fáradságos hiba meghatározással, és a hosszadalmas probléma bejelentéssel. Ha problémája adódik a készülékkel, egy gomb megnyomásával mosógépe hangjelzésekre kódolja azt az ügyfélszolgálatnak. Így elkerülhetők az esetleges félreértések és a szerviz felesleges kiszállásai, megspórolhatja a szervizköltséget és az időt. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: