SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 8 kg, 1400 ford/perc, WW80K44305W

AddWash, Digitális Inverter Motor

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

94 900 Ft‎ (bruttó)


Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás8kg
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc
KivitelElöltöltős
Zajszint64-74 dB
SzínFehér
Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység55 cm
EnergiaosztályA+++
KijelzőVan
Centrifugálási hatékonyságB
Vízfogyasztás34 liter/ciklus

Egyéb infó

Egyszerűen csak add hozzá mosás közben 


Kimaradt egy póló Az AddWash mosógépekkel gyorsan és egyszerűen pótolhatod a mosásból kimaradt ruhadarabokat a mosási ciklus megkezdése után is. Csak öblíteni vagy centrifugálni akarsz A kézi mosást igénylő ruhákat is behelyezheted a dobba a mosás bármelyik szakaszában! 

Okos működés, hosszabb élettartam 

A Digitális Inverter Motor energiahatékony, zajminimalizáló és hosszú élettartamú működést biztosít. A zajminimalizáló funkcióval kevesebb az energiafelhasználás, mint a hagyományos mosógépeknél, így hosszabb élettartamot és erősebb teljesítményt garantál.* 

*Általánosságban a zajcsökkenés mértéke 5dBA és 3dBA a mosási és centrifugálási ciklusban. Az adatok az ERP címkén alapulnak, F500 8kg 1400rpm (WF80F5E5P4W) a Digitális Inverter Motor and Vistula 8kg 1400rpm (WF1804WPC) a hagyományos motor esetében. 

Könnyű hibaelhárítás 

A Smart Check automatikus hibaelhárító rendszer egy okostelefonra letölthető applikáció, melynek segítségével azonnali megoldás található a felmerülő problémára. Így időt takaríthatsz meg, miközben az extra költségeket is elkerülöd. 

Gyengéd ápolás 

A Gyémánt mintázatú dob áramvonalas alakja erőteljes, mégis gyengéd mosási teljesítményt biztosít. A kisebb vízelvezető lyukak megakadályozzák a textíliák kiszálasodását és sérülését. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: