SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 9 kg, 1400ford./perc, WW90K7415OW

EcoBubble, AddWash és Smart Check technológiákkal

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

134 900 Ft‎ (bruttó)

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás9kg
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc
KivitelElöltöltős
Zajszint52 dB - 74 dB
SzínFehér
Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység60 cm
EnergiaosztályA+++
Energiafogyasztás bekapcsolva0.68 kWh/ciklus
KijelzőVan
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságA
Szárító funkcióNincs
Vízfogyasztás43 liter/ciklus
EgyébKésleltetett indítás/befejezés, EcoBubble, Smart Check, AddWash

Egyéb infó

Elfelejtett betenni egy ruhadarabot

Nem probléma! 
Elfelejtett betenni egy inget? Az Add Wash segítségével a mosás elindítása után is egyszerűen hozzáadhatja a kint felejtett ruhadarabokat. Azokat a ruhákat is gond nélkül bedobálhatja menet közben, amelyeket kézzel mosott ki, és csak ki szeretne öblíteni vagy centrifugázni. 

Hogy mindig az Ön kezében legyen a döntés 

A Samsung innovatív funkcióival sokkal könnyebbé válik a mosás. A Smart Control és egy okostelefonra telepíthető alkalmazás segítségével távolról is vezérelheti és figyelemmel kísérheti a mosást. Bárhol is van, azonnal elindíthatja vagy leállíthatja a programot, valamint nyomon követheti a hátralévő időt és a befejezést jelző figyelmeztetéseket. 

A buborékok fantasztikus ereje 

Az Eco Bubble technológia alacsony hőfokon is tökéletes tisztaságról gondoskodik. A mosószer buborékokká alakul, így gyorsan behatol a szövet szálaiba, és könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi az anyagot és energiát takarít meg. 

Hatékony mosás kevesebb mint egy óra alatt 

Az új Samsung-mosógépnek mindössze 59 percre van szüksége egy mosási ciklus lefuttatásához. A Speed Spray (Gyors permet) technológia segítségével erőteljesebben öblíti ki a ruhákat, és nagyobb fordulatszámon végzi a centrifugálást, így mindössze 59 perc alatt végez a mosással. (Szupersebességen, alapbeállításokkal, 5 kg töltettel) 

Intenzív folteltávolítás 

Az egy gombnyomással aktiválható Bubble Soak technológia sokféle makacs folt eltávolítását könnyíti meg. A buborékok alaposan átjárják a ruhákat, így a foltok fellazulnak, és hatékonyabban eltávolíthatók. (Az IEC 60456 szabvány 5. kiadása szerint tesztelve / 8 kg-os töltet / Bubble Soak mosás (WF80F5E5U4) kontra pamut 40 / 60 °C, szintetikus 60 °C és farmer 40 °C mosás, Bubble Soak nélkül (WF0702WKU) 

Könnyebben pakolható. Könnyebben üríthető. 

A dupla fémzsanérral ellátott, teljes szélességben nyitható ajtó jelentősen megkönnyíti a ruhák be- és kipakolását. A mosógép a minimalista háznak köszönhetően tökéletesen illik a modern kialakítású helyiségekbe. Az áttetsző, kristálykék felület megtöri a fényt, és gyönyörű szivárványhatást hoz létre. 

Intelligensen működik. Megőrzi fiatalságát. 

A digitális inverter motor rendkívül energiahatékony, minimális zajjal üzemel és tartós. Az erős mágneseknek köszönhetően halkabb és nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos motorok, az energiafogyasztása ugyanakkor alacsonyabb. Mivel nincs benne szénkefe, rendkívül tartós, ezt támasztja alá a tíz év garancia is. 

Egyszerű hibaelhárítás 

A Smart Check automatikus hibaérzékelő rendszer felderíti és diagnosztizálja a problémákat, és egyszerű hibaelhárítási megoldásokat nyújt, amelyeket okostelefonos alkalmazás segítségével vehet igénybe. Ezzel időt és pénzt takarít meg a felhasználónak, hiszen nem kell felhívnia a szervizközpontot! 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: