SAMSUNG Házimozi rendszerek, 5.1, 1000W, HT-H5500

5.1, Blu-Ray, Blu-Ray 3D

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

39 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

RMS teljesítmény1000 W
Csatornák száma5.1
DVDIgen
CDIgen
Blu-Ray 3DIgen
Blu-RayIgen
JPEGVan
HDMIVan
MP3Van
DivXVan
Digitális audió bemenet (Optikai)Van

Egyéb infó

Aktiválja a hangszórókat okostelefonja segítségével 


A Bluetooth kompatibilitásnak köszönhetően okostelefonjával távirányítással kapcsolhatja be a hangszóróit. Párosítsa a hangszórókat és az okostelefont, így könnyedén kijelölheti és bekapcsolhatja azokat a telefonon. Ilyen egyszerű. Amíg a hangszórók áramellátása biztosított, bármikor bekapcsolhatja őket egyetlen mozdulattal és élvezheti a kiváló minőségű hangzásvilágot. 

Minőségi surround hangzás egyenesen az Ön TV-jéből 

Ne hagyja, hogy a gyenge hangminőség tönkre tegye az esti filmet! A Samsung Blu-ray házi szórakoztató rendszer TV Sound On funkciójával a TV-tartalmakat is minőségi surround hangzásban hallhatja. Egyszerűen csak nyomja meg a 'TV Sound On' gombot a távirányítón és elsőrangú surround hangot kap. Így az esti filmnézés még tökéletesebb élmény lesz. 

Élje át a Full HD 3D élmény következő szintjé

Vigye otthonába a látványos, magával ragadó 3D élményt! A Full HD 3D-vel a háromdimenziós házi szórakozás most olyan hasznos funkciókkal párosul, melyek maximalizálják a kikapcsolódás élményét, így izgalmasabb és életszerűbb szórakozásban lesz része, mint ahogy azt gondolná. A 3D automatikus kontrasztnak köszönhetően a képek sokkal részletesebbek, élesebbek. A Samsung kitűnő 3D technológiája kifinomult algoritmusok segítségével minimalizálja a képrétegek zavaró tényezőit és maximalizálja a reakció sebességet, így a képélmény sokkal folyamatosabbá és tisztábbá válik. Merüljön el érzékeivel a 3D HD új valóságában. 

HDMI (ARC) 

A HDMI ARC (Audio Return Channel) lehetővé teszi a kompatibilis eszközök egyszerű összekapcsolását, és így a TV hangjelének feldolgozását, anélkül, hogy külön optikai kábelre lenne szükség a vevőkészülékhez. A két HDMI bemenet folyamatosan, mégis kevesebb kábellel biztosítja az AV eszközök csatlakozását a teljesen újszerű audio élmény érdekében. 

BD Wise 

Hagyja a fáradalmakat a Samsung BD Wise technológiájára, amely automatikusan összehangolja a HDMI-kábellel csatlakoztatott Samsung készülékeket, hogy ön fantasztikus képminőséget kapjon, tele élénk színekkel és éles képekkel. A BD Wise automatikusan kikapcsolja a televízió képernyőjét, ha ön csak audiot hallgat a lejátszóval. 

Bluetooth 

A Bluetooth-technológiával most már vezetékek nélkül is csatlakoztathatja a készülékeket. A Samsung audiorendszerben található Bluetooth-al a kompatibilis készülékek vezeték nélkül is csatlakoztathatók. Hallgassa hordozható eszközökön (MP3-lejátszókon vagy akár okostelefonon) tárolt zenéit vezetékes csatlakoztatás nélkül. 

18 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: