SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 9kg, 1400ford./perc, WW90K7415OW

Kialakítás Szabadonálló Kivitel Elöltöltős Energiaosztály  A+++ Mosókapacitás  9 kg Centrifuga fordulatszám 1400 ford./perc

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

173 900 Ft‎ (bruttó)

Adatlap

Energiaosztály :A+++
Kialakítás :Szabadonálló
Kapacitás :9kg
Centrifuga fordulatszám :1400 ford./perc
Kivitel :Elöltöltős
Szín :Fehér

Egyéb infó

WW90K7415OW SAMSUNG Elöltöltős mosógép

KialakításSzabadonálló
KivitelElöltöltős
Energiaosztály A+++
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságA
KijelzőVan
Szárító funkcióNincs
Késleltetett indítás/befejezés Van
Aquastop Nincs

Mosás

Mosókapacitás 9 kg
Energiafogyasztás (mosás)0.68 kWh/ciklus
Vízfogyasztás43 liter/ciklus
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc

Zajszint

Zajszint mosásnál52 dB
Zajszint centrifugálásnál74 dB

Méretek

Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység60 cm

Leírás: 

Elfelejtett betenni egy ruhadarabot 
Nem probléma! 

Elfelejtett betenni egy inget Az Add Wash segítségével a mosás elindítása után is egyszerűen hozzáadhatja a kint felejtett ruhadarabokat. Azokat a ruhákat is gond nélkül bedobálhatja menet közben, amelyeket kézzel mosott ki, és csak ki szeretne öblíteni vagy centrifugázni. 

Hogy mindig az Ön kezében legyen a döntés 
A Samsung innovatív funkcióival sokkal könnyebbé válik a mosás. A Smart Control és egy okostelefonra telepíthető alkalmazás segítségével távolról is vezérelheti és figyelemmel kísérheti a mosást. Bárhol is van, azonnal elindíthatja vagy leállíthatja a programot, valamint nyomon követheti a hátralévő időt és a befejezést jelző figyelmeztetéseket. 

A buborékok fantasztikus ereje 
Az Eco Bubble technológia alacsony hőfokon is tökéletes tisztaságról gondoskodik. A mosószer buborékokká alakul, így gyorsan behatol a szövet szálaiba, és könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi az anyagot és energiát takarít meg. 

Hatékony mosás kevesebb mint egy óra alatt 
Az új Samsung-mosógépnek mindössze 59 percre van szüksége egy mosási ciklus lefuttatásához. A Speed Spray (Gyors permet) technológia segítségével erőteljesebben öblíti ki a ruhákat, és nagyobb fordulatszámon végzi a centrifugálást, így mindössze 59 perc alatt végez a mosással. (Szupersebességen, alapbeállításokkal, 5 kg töltettel) 

Intenzív folteltávolítás 
Az egy gombnyomással aktiválható Bubble Soak technológia sokféle makacs folt eltávolítását könnyíti meg. A buborékok alaposan átjárják a ruhákat, így a foltok fellazulnak, és hatékonyabban eltávolíthatók. (Az IEC 60456 szabvány 5. kiadása szerint tesztelve / 8 kg-os töltet / Bubble Soak mosás (WF80F5E5U4) kontra pamut 40 / 60 °C, szintetikus 60 °C és farmer 40 °C mosás, Bubble Soak nélkül (WF0702WKU) 

Könnyebben pakolható. Könnyebben üríthető. 
A dupla fémzsanérral ellátott, teljes szélességben nyitható ajtó jelentősen megkönnyíti a ruhák be- és kipakolását. A mosógép a minimalista háznak köszönhetően tökéletesen illik a modern kialakítású helyiségekbe. Az áttetsző, kristálykék felület megtöri a fényt, és gyönyörű szivárványhatást hoz létre. 

Intelligensen működik. Megőrzi fiatalságát. 
A digitális inverter motor rendkívül energiahatékony, minimális zajjal üzemel és tartós. Az erős mágneseknek köszönhetően halkabb és nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos motorok, az energiafogyasztása ugyanakkor alacsonyabb. Mivel nincs benne szénkefe, rendkívül tartós, ezt támasztja alá a tíz év garancia is. 

Egyszerű hibaelhárítás 
A Smart Check automatikus hibaérzékelő rendszer felderíti és diagnosztizálja a problémákat, és egyszerű hibaelhárítási megoldásokat nyújt, amelyeket okostelefonos alkalmazás segítségével vehet igénybe. Ezzel időt és pénzt takarít meg a felhasználónak, hiszen nem kell felhívnia a szervizközpontot! 

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: