SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 8 kg, 1400 ford./perc, Eco Bubble, WW80J6410CW

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

119 900 Ft‎ (bruttó)

Adatlap

KészletenDebrecen
KialakításSzabadonálló
Kapacitás8kg
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc
KivitelElöltöltős
Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység55 cm
EnergiaosztályA+++
Energiafogyasztás bekapcsolva0.52 kWh/ciklus
KijelzőVan
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságA
Szárító funkcióNincs
Vízfogyasztás36 liter/ciklus
EgyébEco Bubble, Késleltetett indítás, Aquastop

Egyéb infó

Mosson hidegen, takarítson meg energiát

A Samsung mosógép segít Önnek az energiatakarékosságban, mivel nagymennyiségű ruhát is képes tisztára mosni alacsony hőmérsékleten az Eco Bubble(TM) technológiának köszönhetően. Mosson hideg (15 °C-os) vízben is éppen olyan hatékonyan, mint meleg vízben a Super Eco Wash programmal. IEC 60456-2010 alapján tesztelve / 4 kg-os töltéssel / Super Eco Wash cold módban (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40° Eco Bubble nélkül móddal (WF0702WKU). Az egyéni felhasználás eredményei eltérhetnek. 


Tökéletes tisztítás, kevesebb mint egy óra alatt 

A Gyors Permet funkciónak köszönhetően az új Samsung mosógépek már 59 perc alatt képesek kimosni a ruháidat, hiszen a készülék erőteljesebben öblíti a ruhákat és felgyorsítja a centrifuga fordulatszámát. 

Intenzív folteltávolító 

A Samsung mosógépek Bubble Soak technológiájának köszönhetően számos makacs foltnak mondhat végleg búcsút! A mosás közben a ruhákat alaposan átitatják a buborékok, ezáltal a foltok meglazulnak és hatékonyan el lehet távolítani a szennyeződést. Az 5. kiadású IEC 60456 alapján tesztelve / 8 kg-os töltéssel / Bubble Soak Wash módban (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40° / 60°, a Szintetikus 60° és a Farmer 40° - Bubble Soak nélküli móddal (WF0702WKU). Az egyéni felhasználás eredményei eltérhetnek. 

Garantált tartósság 

A digitális inverteres motornak köszönhetően a Samsung mosógép kiváló energiahatékonysággal, minimális zajjal, hosszan tartó teljesítményt nyújt, akár 20 évig is. Ezért áll ki a Samsung az új generációs mosógépek motorjai mellett 10 évgaranciával. Az Association for Electrical, Electronic &Information Technologies in Germany (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE) által átadott díj a 20 évig tartó teljesítményért. 

Új kristály fényű dizájn, több, mint gyönyörű 

Új kristályfényű készülékajtó tökéletes esztétikai élvezetet nyújt, és óceánközeli hangulatot varázsol otthonába. Az fogantyú 45 fokkal feljebb helyezkedik el, ezáltal is biztosítja a kényelmesebb és könnyebb ajtónyitást. 

Smart Check 

A Smart Check egy automatikus hibaelhárító rendszer, melyet okostelefonja segítségével tud használni. A telefonra letöltött applikáció gyorsan és könnyen leolvassa a LED kijelzőn lévő hibakódot, és azonnali megoldást javasol az adott problémára. Amennyiben nem javasolt a probléma önálló megoldása, az applikáció felajánlja a hivatalos szerviz hívását. 

Eco Drum Clean 

Ez a funkció különleges tisztító vegyszerek nélkül tisztítja meg a dobot és az ajtóüveget a mosószer-lerakódásoktól és a kosztól. 

Quick Time Wash 

A Quick Time Wash funkció segítségével még a nagyon mozgalmas napokon is lesz ideje a mosásra. Egyszerűen nyomja meg a 15 perces Quick Wash gombot, és 15 perc alatt végezhet a mosással. 

Gyémánt mintázatú dob 

A Gyémánt mintázatú dob áramvonalas alakja erőteljes, mégis gyengéd mosási teljesítményt biztosít. A gyémánt mintázatnak köszönhetően az egyedi tervezésű forgódob gyengéden mozgatja a ruhadarabokat, miközben a kisebb vízelvezető lyukak megakadályozzák a textíliák kiszálasodását és sérülését. Textilvédelem és alapos tisztítás. 

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: