SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 12kg, 1400 ford./perc, Eco Bubble, WW12H8400EW

Kialakítás Szabadonálló Kivitel Elöltöltős Energiaosztály  A+++ Centrifuga fordulatszám 1400 ford./perc Mosókapacitás  12 kg

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

199 900 Ft‎ (bruttó)

Adatlap

Energiaosztály :A+++
Kialakítás :Szabadonálló
Kapacitás :12kg
Centrifuga fordulatszám :1400 ford./perc
Kivitel :Elöltöltős
Szín :Fehér

Egyéb infó

  WW12H8400EW SAMSUNG Elöltöltős mosógép

KialakításSzabadonálló
KivitelElöltöltős
Energiaosztály A+++
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságB
KijelzőVan
Szárító funkcióNincs
Késleltetett indítás/befejezés Van
Aquastop Nincs

Mosás

Mosókapacitás 12 kg
Energiafogyasztás (mosás)0.64 kWh/ciklus
Vízfogyasztás53 liter/ciklus
Centrifuga fordulatszám1400 ford./perc

Zajszint

Zajszint mosásnál52 dB
Zajszint centrifugálásnál72 dB

Méretek

Szélesség60 cm
Magasság85 cm
Mélység60 cm

Leírás: 
Nyissa szélesebbre. Szedje ki könnyebben. 
A mosógéppel, melynek ajtaja a kettős fém csuklópántnak köszönhetően teljes szélességében kitárható, lényegesen egyszerűbb a ruhák be- és kipakolása. A vékonyabb kerettel tökéletesen illeszkedik a modern lakókörnyezetbe. A Samsung egyedülálló Crystal Gloss technológiájával készült áttetsző, kristálykék ajtó fénytörésének köszönhetően a színek széles spektrumával gyönyörködteti a szemet. 

Nagy kapacitás. Kevesebb mosással töltött idő. 
A Samsung WW8000 mosógépének óriási, 12 kg-os kapacitásával egyetlen töltéssel egy halom mosatlan ruhát varázsolhat tisztává. Mivel így kevesebb időt tölt házimunkával, több időt fordíthat magára. 

Mosson hidegen. Takarítson meg energiát. 
A Samsung mosógép segít Önnek az energiatakarékosságban, mivel nagymennyiségű ruhát is képes tisztára mosni alacsony hőmérsékleten az Eco Bubble technológiának köszönhetően. A normál program elindulása előtt az egyedülálló buborék-generátor működésbe lép. Levegő és víz használatával buborékokat hoz létre, melyek feloldják és aktivizálják a mosószer összetevőit, így gyorsan behatolnak a szövetszálak közé, és könnyedén, gyorsan eltávolítják a foltokat. Mosson hideg (15°C-os) vízben is éppen olyan hatékonyan, mint meleg vízben a Super Eco Wash programmal. 

Halkan, gyorsan vagy hatékonyan Döntse el Ön! 
Az Eco Wash (gazdaságos), Speed Wash (gyors) vagy a Silent Wash (csendes) opciókkal az Ön igényeinek legmegfelelőbb mosási üzemmódot választhatja ki. Ha csökkenteni kívánja villanyszámláját és környezetbarát programot használna, válassza az Eco Wash lehetőséget. Ha sietve kell ruhákat mosnia, a Speed Wash megbirkózik a feladattal. Ha pedig gyermeke alszik, vagy ha nyugalomra vágyik, válassza a Silent Wash funkciót. Most itt a lehetőség, hogy hangulatának és személyiségének megfelelő mosási programot alkalmazhasson. 

Keveseb b zaj, kevesebb rázkódás 
A Samsung WF-WW7000 mosógépek VRT Plus technológiája csökkenti a működés közbeni zaj- és vibrációszintet. A VRT Plus 3 dimenziós vibráció érzékelője a mosógép dobját tökéletes egyensúlyban tartja még magas centrifugálási sebességen is, minimalizálva a zaj és a nem kívánatos rázkódás szintjét. 

Hozzáértő tisztítás 
A Samsung mosógép 6 speciális mosási programját úgy tervezték, hogy különböző típusú, nehezen kiszedhető szennyeződéseket és foltokat távolíthasson el mindenféle professzionális tudás vagy bonyolult beállítások nélkül. Ezért, ha ruháinak többre van szüksége ,,normál mosásnál, egyszerűen válassza ki a megfelelő programot. Például a ,,Kertészet funkció a beállításokat úgy kezeli, hogy azok alkalmasak legyenek fű és sárfoltok eltávolítására, míg a ,,Főzés és Étkezés program a makacs étel és zsírszennyeződéseket veszi kezelésbe, amelyek elkerülhetetlenül ruhájára kerülnek, ha Ön a konyhában dolgozik. A többi különleges program közé tartozik a ,,Higiéniás Ápolás, az ,,Aktív Sport, az ,,Aktív Gyerek és a ,,Munka és Mindennapok üzemmód is, így bármit hozzon is az élet, Ön mindig jól fog kinézni. 

Intelligensen dolgozik. Megőrzi fiatalságát 
A digitális inverteres motornak köszönhetően a Samsung mosógép kiváló energiahatékonysággal, minimális zajjal, hosszan tartó teljesítményt nyújt. Erős mágneseket használ a csendesebb és még hatékonyabb teljesítmény elérése érdekében, de kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos motorok. A szénkefe eltávolítása - mely súrlódást és kopást okoz - és a magas minőségű alkatrészek, valamint a kiváló mérnöki kialakítás kiemelkedő tartósságot eredményez. 

Könnyű hibaelhárítás 
A Smart Check egy automatikus hibaelhárító rendszer, melyet okostelefonja segítségével tud használni. A telefonra letöltött applikáció gyorsan és könnyen leolvassa a LED kijelzőn lévő hibakódot, és azonnali megoldást javasol az adott problémára. Amennyiben nem javasolt a probléma önálló megoldása, az applikáció felajánlja a hivatalos szerviz hívását. 

Eco Drum Clean 
Ez a funkció különleges tisztító vegyszerek nélkül tisztítja meg a dobot és az ajtóüveget a mosószer-lerakódásoktól és a kosztól. 

11 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: