SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 10 kg, Eco Bubble, WW10H9600EW

SAMSUNG Elöltöltős mosógép, A+++, 10kg, Eco Bubble

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

189 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Terítékek száma10
Kapacitás10 kg
Centrifuga fordulatszám1600 ford./perc
KivitelElöltöltős
Szélesség60 cm
Magasság80 cm
Mélység60 cm
EnergiaosztályA+++
Energiafogyasztás bekapcsolva0.54 kWh/ciklus
KijelzőVan
Mosási hatékonyságA
Centrifugálási hatékonyságA
Szárító funkcióNincs
Vízfogyasztás52 liter/ciklus

Egyéb infó

Nyissa szélesebbre, szedje ki könnyebben a ruhákat 

A mosógéppel, melynek ajtaja a kettős fém csuklópántnak köszönhetően teljes szélességében kitárható, lényegesen egyszerűbb a ruhák be- és kipakolása. A vékonyabb kerettel tökéletesen illeszkedik a modern lakókörnyezetbe. A Samsung egyedülálló Crystal Gloss technológiájával készült áttetsző, kristálykék ajtó fénytörésének köszönhetően a színek széles spektrumával gyönyörködteti a szemet. 

Mosson egyetlen érintéssel 

A mosásnak nem kell feltétlenül bonyolult műveletnek lennie. A Samsung mosógépe szakít a fölösleges és zavaró gombokkal és a komplex irányítással. Ehelyett egy 5''-osszínes érintőképernyővel rendelkező LCD kijelzőt alkalmaz, amivel sokkal egyszerűbben és könnyebben végezheti el a mosást - pontosan úgy, ahogy azt Ön szeretné. Nem csak a kifinomult ízlés érzetét kínálja Önnek, hanem a könnyű használhatóság és kezelés élményét is, mely során ujjának egyetlen mozdulatával megadhatja saját beállításait, például a ruházat típusát, a víz hőmérsékletét, a fordulatszámot és a mosószer típusát is. A jól látható LCD képernyőn pedig egyszerűen és élethűen követheti nyomon a programfolyamat állapotát. 

Automatikus víz, mosószer és mosásprogram szabályozás 

A Samsung mosógép Auto Optimal Wash(TM) technológiája mindig biztosítja a tökéletes mosási eredményt. Négy érzékelős technológiájával felismeri a kimosandó ruhák információit, úgymint a töltőtömeget, a szükséges víz és mosószer mennyiségét és a szennyezettség mértékét, amelyek birtokában kiválasztja az optimális mosási programot. Automatikus adagolója a négy érzékelős technológiával együttműködve automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt, illetve az átmosás és az öblítés alkalmait is növeli, hogy az Ön ruhái mindig makulátlanul tiszták legyenek. Csak tegye be a ruháit, és nyomja meg az Auto Optimal Wash(TM) gombot! Az automatikus adagoló 19 programra elegendő mosószer tárolására képes, amely akár 1 havi mosásra is elég, 4 mosás/hét átlaggal, 5 kg-os töltési tömeggel számolva, normál szennyezettség mellett. A tényleges adatok az egyéni beállításoktól függően változhatnak. 

Mosson hidegen. Takarítson meg energiát.

A Samsung mosógép segít Önnek az energiatakarékosságban, mivel nagymennyiségű ruhát is képes tisztára mosni alacsony hőmérsékleten az Eco Bubble(TM) technológiának köszönhetően. A normál program elindulása előtt az egyedülálló buborék-generátor működésbe lép. Levegő és víz használatával buborékokat hoz létre, melyek feloldják és aktivizálják a mosószer összetevőit, így gyorsan behatolnak a szövetszálak közé, és könnyedén, gyorsan eltávolítják a foltokat. Mosson hideg (15° C-os) vízben is éppen olyan hatékonyan, mint meleg vízben a Super Eco Wash programmal. IEC 60456-2010 alapján tesztelve / 4 kg-os töltéssel / Super Eco Wash Cold módban (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40° Eco Bubble nélkül móddal (WF0702WKU). Az egyéni felhasználás eredményei eltérhetnek. 

Kevesebb zaj, kevesebb rázkódás 

A Samsung mosógép továbbfejlesztett VRT M(TM) technológiája csökkenti a működés közbeni zaj- és vibrációszintet. A 3 dimenziós vibráció érzékelője a mosógép dobját tökéletes egyensúlyban tartja még magas centrifugálási sebesség esetén is a 14 rozsdamentes acél golyónak köszönhetően, melyek a ruhákkal ellenkező irányban forognak, amikor a dob belsejében elkezdődik a szárítás. Még a lassan forgó dobban is az erős mágnesek a labdákat szilárdan a helyükön tartják, amely kevesebb rezgést és zajt okoz. Így a mosást bárhol és bármikor elvégezheti csökkentve annak esélyét, hogy bárkit is megzavarna. A VRT technológia nélküli hagyományos Samsung mosógéphez képest. * A tényleges zaj- és vibrációszint a működési környezettől függően változhat. 

Mosás 1 óra alatt 

Az új Samsung mosógép sokkal hatékonyabb mosást biztosít a mindennapokban. Kettős vízellátó rendszerével a feltöltés, valamint a Speed Spray rendszer dinamikus vízsugarainak köszönhetően az öblítés is sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Ennek eredményeként a mosást mindössze 60 percen belül is képes elvégezni. Super Speed Wash programmal, alapbeállításon, 5 kg töltéssel. 

Hozzáértő tisztítás 

A Samsung mosógép 6 speciális mosási programját úgy tervezték, hogy különböző típusú, nehezen kiszedhető szennyeződéseket és foltokat távolíthasson el mindenféle professzionális tudás vagy bonyolult beállítások nélkül. Ezért, ha ruháinak többre van szüksége ,,normál" mosásnál, egyszerűen válassza ki a megfelelő programot. Például a ,,Kertészet" funkció a beállításokat úgy kezeli, hogy azok alkalmasak legyenek fű és sárfoltok eltávolítására, míg a ,,Főzés és Étkezés" program a makacs étel és zsírszennyeződéseket veszi kezelésbe, amelyek elkerülhetetlenül ruhájára kerülnek, ha Ön a konyhában dolgozik. A többi különleges program közé tartozik a ,,Higiéniás Ápolás", az ,,Aktív Sport", az ,,Aktív Gyerek" és a ,,Munka és Mindennapok" üzemmód is, így bármit hozzon is az élet, Ön mindig jól fog kinézni. 

Intelligensen dolgozik. Megőrzi fiatalságát. 

A digitális inverteres motornak köszönhetően a Samsung mosógép kiváló energiahatékonysággal, minimális zajjal, hosszan tartó teljesítményt nyújt. Erős mágneseket használ a csendesebb és még hatékonyabb teljesítmény elérése érdekében, de kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos motorok. A szénkefe eltávolítása - mely súrlódást és kopást okoz - és a magas minőségű alkatrészek, valamint a kiváló mérnöki kialakítás kiemelkedő tartósságot eredményez. Ezért áll ki a Samsung az új generációs mosógépek motorjai mellett 10 év garanciával. 

Irányítson bárhonnan 

A Samsung innovatív Smart funkcióival a mosás most sokkal egyszerűbb. A Smart Control lehetővé teszi Önnek, hogy távolról irányítsa és felügyelje Samsung mosógépét, egy telefonjára letölthető alkalmazás segítségével. A házon belül és kívülről is bárhonnan, ahol rendelkezésre áll vezeték nélküli hálózat, azonnal elindíthatja, szüneteltetheti és ellenőrizheti a mosási programot, megtekintheti a fennmaradó időt és jelzést kap, ha a program lejárt. Így biztos lehet afelől, hogy a mosás rendben befejeződött anélkül, hogy a gép mellett kellene várakoznia. Vezeték nélküli hálózat szükséges. Elérhető iPhone és Android készülékekre. 

Smart Check 

A Smart Check egy automatikus hibaelhárító rendszer, melyet okostelefonja segítségével tud használni. A telefonra letöltött applikáció gyorsan és könnyen leolvassa a LED kijelzőn lévő hibakódot, és azonnali megoldást javasol az adott problémára. Amennyiben nem javasolt a probléma önálló megoldása, az applikáció felajánlja a hivatalos szerviz hívását. 

Eco Drum Clean 

Ez a funkció különleges tisztító vegyszerek nélkül tisztítja meg a dobot és az ajtóüveget a mosószer-lerakódásoktól és a kosztól. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: