Tisztelt Vásárlók!

Kezdetben nagykereskedelemmel foglalkozott a cég, majd stratégiai irányváltást követően 2016 júliusától, a nagykereskedelmi üzletág megőrzése mellett, a kiskereskedelem felé is nyitott a vállalat. Az elmúlt időszakban folyamatos fejlődés és növekedés jellemezte a céget, így mára az ország egyik legnagyobb műszaki outlet hálózatává nőtte ki magát. Az eMARKT Műszaki Áruház márkanév alatt futó üzlethálózat jelenleg 2 városban (Budapest, Szeged) megtalálható 3 üzletből, és internetes webáruházból áll. Az eMARKT Műszaki Áruház a piacon elérhető legkedvezőbb árakon keresztül igyekszik meggyőzni a vevőket.

Cégünk új, esztétikai, szépséghibás, csomagolássérült, szállítássérült, túlkészletezett és bemutató termékeket forgalmaz. A termékpalettába kis- és nagyháztartási gépek, szórakoztató elektronikai cikkek széles skálája tartozik.

Az alapítók és a menedzsment küldetése, hogy minden termékkategóriában (középkategóriától a prémium kategóriáig), a legismertebb gyártóktól (LG, SAMSUNG, SHARP, BEKO stb.), a legkedvezőbb áron és jó minőség mellett tegye elérhetővé a termékeket. A vállalat célja, hogy minden embernek lehetősége legyen a legjobb termékeket megszerezni, innen a márka szlogenje:

„mert piszok olcsók vagyunk”

 

Üdvözlettel,

az eMARKT Műszaki Áruház Csapata