Foci VB láz az eMarktnál! Eljött az alkalom, hogy lecseréld a régi televíziódat és végre egy olyan prémium TV legyen a nappalidban, amilyet megérdemelsz!

 

Rendeld meg ÚJ TV-det az eMarkt webáruházából vagy vásárold meg két budapesti boltunk valamelyikében, és mi a meccsnézéshez nélkülözhetetlen sörrel is megajándékozunk. Sőt, nem is akármilyen sörrel!

 

2018. június 6. és július 15. között ugyanis minden webáruházunkból megrendelt vagy budapesti üzleteinkben megvásárolt televízió mellé ajándékba adunk egy díszdobozos Zirci Apátság kézműves sörcsomagot.

 

Ha szereted a söröket, akkor biztosan hallottál már a Zirci Apátsági Manufaktúráról. A tradicionális sörök szakértői, modern eszközökkel támasztották fel a sörfőzés hagyományát és ennek köszönhetően igazán egyedi söröket tudnak kínálni a folyékony kenyér szerelmeseinek. A több mint 300 éves szakértelem a garancia arra, hogy a Zirci Apátság különleges söreiben nem fogsz csalódni.

 

Milyen söröket tartalmaz a Zirci Apátsági Manufaktúra díszdobozos sörválogatása?

A Zirci Apátsági Pils a tökéletes példa az egyszerű, de nagyszerű sörre! Világos, pilseni típusú lager sör, melynek keserűsége visszafogott, íze intenzíven malátás, illata pedig tagadhatatlanul visszaadja a klasszikus német komló dominanciáját.

Egy selymes világos búzasör sem hiányozhat a válogatásból. A Zirci Apátsági Búza egy tagadhatatlanul karakteres, szűretlen búzasör, melyet magas búzamaláta aránnyal főznek annak érdekében, hogy egy üde és friss sör legyen a végeredmény. Ízvilágában a visszafogott keserűség mellett a virágos-citrusos jegyek dominálnak.

A legjobbat a végére hagytuk: Zirci Apátsági Belga! Az autentikus alapanyagok és a szakrális helyen történő főzés teszi olyan egyedivé. Ez a belga típusú sör minden tekintetben egy kuriózum. Illata nagyon kellemes, aszalt gyümölcsökre emlékeztető, íze pedig semmi máshoz nem fogható. Tartalmas, karakteres, enyhén gyümölcsös, mely tökéletesen harmonizál a keserűséggel a végén.

 

A Zirci Apátság kínálatában számos sörkülönlegesség található még a fent említetteken kívül. Böngésszétek weboldalukat, utána pedig kóstoljátok meg mindegyiket, ha tehetitek. Kihagyhatatlan ízvilágú, VB-hez méltó sörök!
http://zircimanufaktura.hu/

Ha Te sem szeretnél lemaradni erről az exkluzív sörösszeállításról, akkor rendelj TV-t webáruházunkból, vagy vásárolj a Camponában, illetve az ASIA Centerben található üzletünk valamelyikében június 6. és július 15. között, mi pedig egy igazi VB-s ajándékkal lepünk meg.

 

Az sem baj, ha nem rajongsz a sörökért, hiszen a Zirci Apátsági kézműves sörcsomag helyett akár egy ajándék eMarkt-os focilabdát is kérhetsz új Tv-d mellé. Webes rendelés esetén a megjegyzés rovatba írd be, ha inkább az eMarkt-os labdát választanád.

A választás a Tiéd! Szuper, új TV-d mellé egy logózott eMarkt-os focilabdát szeretnél, vagy egy kihagyhatatlan, díszdobozos Zirci Apátsági sörökből álló csomagot.

Ezek után már az is mindegy lesz, hogy nyer-e a csapatod, hiszen az új TV-d és a különleges Zirci Apátsági sörválogatás gondoskodni fog a jó hangulatról.