Szállítási információk

A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

A Vásárló részére a megrendelt árut házhoz szállítja, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek.

Termékeinket az ország egész területén futárszolgálat (Royal Sprint Futárszolgálat vagy HDT Futárszolgálat) segítségével szállítjuk házhoz. A kiszállítás általában 3-5 munkanapot vesz igénybe. (Figyelem! Ha a rendszerünkbe adott napon leadott megrendelés 16 óra után érkezik be, a rendelés feldolgozását, visszaigazolását és a futárrendelést nem tudjuk garantálni.)

Kiszállítás menete

Kiszállításkor a futár veszi fel a kapcsolatot a Vásárló által megadott telefonszámon. Átvételkor a Vásárló köteles a terméket és annak állapotát ellenőrizni és probléma esetén azonnal jelezni a futárszolgálat munkatársai illetve a Szolgáltató felé. (A futár jegyzőkönyvet állít ki erről.) Ellenkező esetben a Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni a termékért.

A termék vételárát, valamint a szállítási költséget - a rendeléskor megadott fizetési módon - előre utalással vagy utánvételkor a futárnak kell kifizetni számla alapján, készpénzben. A megrendelt árukra a Szolgáltató külön csomagolási költségeket nem számol fel. A csomag átvételét követően reklamációt nem tudunk elfogadni.

Kiszállítási díjak

Üzleteinkbe történő személyes átvétel esetén díjat nem számítunk fel.
20.000 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítás díja 3.180 Ft.
20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes az ország egész területén.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet hétköznapokon, 8 és 16 óra között:

•Telefonszám: +36 30/733-44-33
Email cím: web@emarkt.hu