SAMSUNG Blu-Ray lejátszó, BD-J5500

Ívelt dizájn, Full HD 3D

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

9 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban írjon nekünk.

Adatlap

3DBlu-Ray 3D
JPEGVan
HDMIVan
USBVan
MP3Van
DivXVan
Dolby DigitalVan
DTSVan
DLNA támogatásVan
Szélesség29 cm
Magasság3,9 cm
Mélység22,1 cm
Súly1 kg
Energiafogyasztás bekapcsolva10,8W

Egyéb infó

SAMSUNG Blu-Ray lejátszó, BD-J5500

Samung BD-J5500E/EN 3D Bluray Lejátszó 

Érjen el még több alkalmazást, fele annyi idő alatt 
Sosem lehet elegendő a felfedezésre váró applikációkból. Az új és továbbfejlesztett Opera TV Áruház több mint 250 kategóriában kínál Önnek különböző alkalmazásokat. És ha még ez sem lenne elegendő, mostantól sokkal gyorsabban töltődnek be kedvencei, így bárhol és bármikor élvezheti a böngészés örömét!A történelem során először: ívelt dizájn a Blu-Ray világában 

Az évek alatt megszokott kockadizájn már a múlté! A J5 széria új, és ezen belül a Samung BD-J5500E/EN hajlított dizájnnal érkezik el otthonába, mellyel tökéletesen illik az Ön Samsung Curved TV szintén ívelt stílusú megjelenéséhez. A hullámvonalak lágy, szövetszerű érzetet keltenek és a készülékre vonzzák minden szemlélődő figyelmét.Tapasztalja meg a Full HD 3D következő szintjét! 

Tapasztalja meg otthonában, szerettei körében a Samsung magával ragadó és látványos 3D élményét! A Full HD 3D sosem hordozott magában ennyi izgalmat, éles képkockákat és erőteljes megjelenést, amely mind arra hivatott, hogy az Ön és családja szórakozását biztosítsa. Merüljön el az új, valósághű 3D HD látványvilágában!

11 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: