Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AX32BG3100GGEU SAMSUNG Légtisztító többrétegű, nagy hatékonyságú tisztítórendszerrel

SAMSUNG
37.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.
Készlet állapot: Elérhető

LT240823001A

Nem értékelt
37.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Az AX3100 többrétegű tisztítórendszerrel rendelkezik. Az első réteg egy mosható előszűrő, amely kiszívja a nagyobb porrészecskéket, például a pollent és a háziállatok szőrét. A második egy aktív szén szagtalanító szűrő, amely eltávolítja a káros gázokat. Az utolsó réteg egy porgyűjtő szűrő, amely felfogja az ultrafinom port. A 4 színű jelzőfény négy színben – kék, zöld, sárga és piros – méri a levegő tisztaságát, és az AX3100 tetején található, így egyetlen pillantással ellenőrizheti, hogy a levegő minősége alacsony vagy magas-e. Az antibakteriális porgyűjtő szűrő kiváló bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkező cink-oxidot tartalmaz. Akár 99,9°-kal csökkenti a szűrőn lévő baktériumok számát, és akár 96,3°-kal inaktiválja a H1N1 vírust.

Többrétegű,

nagy hatékonyságú tisztítórendszer

Antibakteriális (cink-oxid) porgyűjtő szűrő 4 színű kijelző érzékelővel

 

 

 

Eltávolítja az ultrafinom port

Többrétegű, nagy hatékonyságú tisztítórendszer

Tartsa tisztán a levegőt egy többrétegű, nagy hatékonyságú tisztítórendszer segítségével. A mosható előszűrő kiszívja a nagyobb porszemcséket. Az aktívszén szagtalanító szűrő ezután eltávolítja a káros gázokat*. A porgyűjtő szűrő elektret szűrőanyaga pedig az ultrafinom por akár 99,97%-át is felfogja**.

 

 

 

 

 

Csökkenti a baktériumokat

Antibakteriális (cink-oxid) porgyűjtő szűrő

Védje magát és családját a káros baktériumoktól és vírusoktól. Az antibakteriális porgyűjtő szűrő cink-oxidot tartalmaz, amely kiváló bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. Akár 99,9%-kal* csökkenti a szűrőn lévő baktériumokat, és inaktiválja a felületén található H1N1 vírus 96,3%-át**.

 

 

 

 

Vezérlés bármikor, bárhol

SmartThings

Vigyázzon a levegőre, és ellenőrizze annak szennyezettségi szintjét bármikor és bárhol. A SmartThings App* segítségével távolról vezérelheti a légtisztítót.

Be- és kikapcsolhatja, ellenőrizheti a levegő minőségét és vezérelheti az egyéb funkciókat. Van egy időzítő is a be- és kikapcsoláshoz, így nem pazarolja az energiát

Azonnali tisztasági ellenőrzés

 

4 színű kijelző érzékelővel

Intuitívabban ellenőrizze a légszennyezettség szintjét. A por- és gázérzékelő* valós időben figyeli a levegő minőségét. A 4 színű jelző világosan mutatja a szennyezés mértékét egy 4 fokozatú színváltozattal. Az Air Sensing Light pedig a levegő állapotát mutatja, így azonnal megállapíthatja, mennyire tiszta a levegő.

* A gázérzékelő opcionális, és csak az AX32BG3100GBSV modellen érhető el.

.

 

 

 

 

Könnyen karbantartható

Egyszerű szűrőcsere és szűrőriasztás

Élvezze a sokkal egyszerűbb karbantartást. A mosható előszűrőt csak időszakonként kell tisztítani, míg a porgyűjtő szűrő 2 az 1-ben kialakítása ultrafinom porszűrővel és aktívszén szagtalanító szűrővel megkönnyíti a cseréjét. És egy Figyelmeztetés ikon villog, ha eljött a tisztítás vagy csere ideje.











Az Auto Mode érzékelők segítségével automatikusan és hatékonyan állítja be a teljesítményt és a ventilátor sebességét az egyes légszennyezettségi szinteknek megfelelően. Személy nagyon békésen szunyókál a kanapén, mellette pedig az alvó üzemmódban csendesen üzemelő AX3100. Az AX3100 stílusosan kompakt és lekerekített kocka alakú kialakítása harmonikusan illeszkedik a modern belső terekhez.

Automatikus mód

Optimalizálja a levegő minőségét az igényeinek megfelelően – automatikusan és hatékonyan. Az Auto Mode folyamatosan érzékeli a légszennyezettségi szintet, és automatikusan beállítja a teljesítményt és a ventilátor sebességét 3 szinten. Így erőfeszítést takarít meg és csökkenti az energiafelhasználást, miközben fenntartja az optimális életkörülményeket.

Alvó üzemmód

Élvezze az igazán jó éjszakai alvást. Az alvó üzemmód csendes és kényelmes alvási környezetet teremt egész éjszaka. Lágyabb és halkabb a légáramlás, és a kijelző megvilágítása is csökkent. Így kevésbé valószínű, hogy megzavarják, miközben a levegő alaposan megtisztul.

Kompakt kialakítás

Használja ki jól lakóterét kompakt kialakítással és színválasztékkal*. Minimalista, kocka stílusú formája kevesebb helyet foglal, így bárhol elhelyezheti. Praktikus kialakítása sima lekerekített sarkokkal és hullámos szövetmintával is rendelkezik, így harmonikusan illeszkedik a modern belső terekhez.

* 4 választható színben (felső oldalon): bézs, szürke, fehér és kék. A színek országonként eltérőek lehetnek.

Paraméterek

Magasság 49,9 cm
Szélesség 34,9 cm
Mélység 23,6 cm
Teljesítmény 320 ㎥/óra
Zajszint 51 dB
Por érzékelő IGEN
Gyerekzár IGEN
Időzítő IGEN
Energiafogyasztás 41 W
SmartThings alkalmazástámogatás IGEN

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!