Close

Garanciaidő és a garancia típusa

Cégünk minden általunk forgalmazott termékre 1 év garanciát vállal. A 151/2003 (IX.22) kormányrendeletben foglalt kötelező 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a fogyasztó alkatrészköltség megtérítése mellett.

Bizonyos termékekre 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk, amelyről bővebb információért az üzletben tájékozódhat. Az új Ptk. főszabálya (6:163. §) betartásával a jogosult kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított egy év alatt évül el. 

 

Garanciális ügyintézés folyamata

A jótállási igény érvényesítéséhez minden esetben szükséges az érvényes jótállási jegy bemutatása.

A garanciaigény bejelentése az alábbi módokon történhet:

- Üzleteinkben történő vásárlás esetén a meghibásodott készüléket lehetősége van beszállítani abba az üzletbe, ahol Ön a készüléket vásárolta. Amennyiben nem tudja a terméket bevinni, kérjük telefonon vegye fel a kapcsolatot üzletünkkel.
           • eMarkt Műszaki Outlet – Budapest (ASIA Center): +36 30/644-55-44
           • eMarkt Műszaki Outlet – Szeged (Napfény Park): +36 30/744-33-44
- Webáruházunkban vásárolt termékek esetén garanciális ügyintézőnkkel folytatott telefonos bejelentésre van lehetősége, akit a +36-30/655-44-55 telefonszámon érhet el. Garancia igény bejelentése előtt kérjük készítse elő jótállási jegyét, adja meg a termék típusát, a vásárlás időpontját, a hiba leírását és saját elérhetőségét. A bejelentést követően futárszolgálat segítségével átvesszük a terméket, és továbbszállítjuk javításra szervizünkbe. Szervizelést követően kollégáink kiértesítik Önt a megadott elérhetőségen majd a terméket szintén futárszolgálattal visszajuttatjuk Önhöz.

Garanciával kapcsolatos ügyekben az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet hétköznapokon, 8 és 16 óra között:

•Telefonszám: +36-30/655-44-55 
•Email cím: web@emarkt.hu
 
  

Szavatosság és jótállás

A hibás teljesítéssel, kellék- és termékszavatossággal, jótállással kapcsolatos információkért részletesebben az Általános Szerződési Feltételek menüpontban tájékozódhat.


Close