Close

Az eMarkt Műszaki Outlet 2016 óta új és szépséghibás, szállítássérült termékeket forgalmaz országosan. A piaci áraknál akár 20-30-40 százalékkal kedvezőbb árainkkal, rugalmas garanciális ügyintézésünkkel és vevőközpontú csapatunkkal igyekszünk megnyerni vásárlóink bizalmát. Jelenleg két üzletünkben várjuk az érdeklődőket: Budapesten az Asia Centerben, Szegeden pedig a Napfény Parkban. Emellett internetes webáruházunkból is választhatnak látogatóink, ahonnan a termékről adott teljes körű tájékoztatást és a megrendelést követően, futárszolgálat segítségével juttatjuk el a terméket az ország egész területén.

A termékpalettánk között megtalálhatóak televíziók, szórakoztató elektronikai termékek, kis- és nagyháztartási gépek széles választéka, amelyet a legismertebb gyártóktól (LG, SAMSUNG, Whirpool, Indesit, SHARP, BEKO stb.) biztosítunk. Küldetésünk, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb terméket, a legkedvezőbb árakon és minőségben találjuk meg, innen cégünk szlogenje:

„Föld fölött, outlet ár alatt!”

Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal, keresse ügyfélszolgálatunkat a 36306554455 telefonszámon vagy írjon üzentet a web@emarkt.hu email címre.

Ahhoz, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

eMarkt Műszaki Outlet csapata


Close