LG Monitorok, 24MP48HQ-P

LG 24MP48HQ-P IPS LED Monitor, full HD

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

28 900 Ft‎ (bruttó)


34 900 Ft‎ (bruttó)

-17%

1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Képátló61cm (24")
Képátló kategória59cm (23") - 66cm (26")
Felbontás1920 x 1080 pixel FULL HD
Képarány16:9
HDMIVan
Szélesség54,9 cm (állvány nélkül); 54,9 cm (állvánnyal)
Magasság33 cm (állvány nélkül); 40, 9 cm (állvánnyal)
Mélység6,4 cm (állvány nélkül); 18,8 cm (állvánnyal)
Súly4,13 kg
PaneltípusIPS
Válaszidő (GTG)5 ms

Egyéb infó

Az LG 24MP48HQ-P 24" LED Monitor IPS kiváló képminőségének köszönhetően tiszta képet és élénk színeket nyújt minden irányból – a tökéletes látvány érdekében.

Sleek Cut Design
vékony kialakítás, a keret jelentősen csökkentett mélysége kifinomult hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Védje a szemét és nézze a monitort kényelemben


lg-mp48_2.jpg

Tudta, hogy a monitor villogása akkor is károsíthatja a szemét, ha nem érzékeli azt? Idővel a képernyő előtti munka, a játékok és a filmnézés igénybe veszik, fárasztják a szemet. Azonban a villódzásmentes képpel (Flicker Safe technológia) és az olvasó üzemmóddal (Reader Mode) garantált a maximális vizuális kényelem, mivel óvják a szemet a káros kék fénytől, és a villódzást szinte teljesen kiküszöbölik.

Egy kattintással elérhető beállítások


Az LG 24MP48HQ-P 24" LED Monitor képernyőjén megjelenő vezérlők (On Screen Control szoftver) segítségével néhány kattintással módosíthatók a képernyő beállításai – többé nem kell gombokat nyomkodni a monitoron. Az egyéni megjelenítési beállításokkal (My Display Presets) testre szabott képet állíthat be egy-egy szoftverhez. A monitor ezt automatikusan alkalmazza a korábban beállított megjelenítési módra. Nem kell minden alkalommal kiválasztania a kép üzemmódot.

Hatékonyabb többfeladatos munkavégzés


A Screen Split (osztott képernyő) funkcióval a kijelző a különböző feladatok szerint több részre osztható, az egyes ablakok tetszés szerint méretezhetők. A fejlett beállítások tovább bővültek: a 14 opción belül 4 kép a képben (PIP) üzemmód közül választhat. PIP üzemmódban egy kisebb ablakban videót játszhat le, miközben a fő képernyőn dolgozik.

Segítség a színtévesztőknek


lg-mp48_1.jpg

A színellenőrző algoritmusok segítségével azok a színtévesztők, akik nehezen különböztetnek meg bizonyos színtartományokat, a monitor segítségével most már minden fontos tartalmat láthatnak.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: